in

Γιώργος Καράβας: Έτσι σχολίασε το ενδεχόμενο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island»

«Η Ηλιάνα είναι μία πανέμορφη κοπέλα…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο coach του GNTM

Στην κάμερα του «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Καράβας και ήταν, όπως πάντα, ειλικρινής και… συγκρατημένος.

«Όλα καλά με το GNTM, δεν έχω να πω κάτι στην παρούσα φάση. Θα τα μάθετε όλα από το κανάλι για τα άτομα που θα είναι στην κριτική επιτροπή, όταν πρέπει» τόνισε για τον επόμενο κύκλο του Greece’s Next Top Model, όπου θα έχει τη θέση του κριτή.

Για το ping-pong δημόσιων δηλώσεων-απόψεων μεταξύ Βίκυς Καγιά και Έλενας Χριστοπούλου, τοποθετήθηκε ως εξής: «Δεν παρακολουθώ αυτά που είπε η Έλενα Χριστοπούλου, δεν με απασχολεί». Είχε αντιληφθεί κάποια κόντρα στο GNTM μεταξύ των δύο γυναικών; «Καταρχάς δεν ήμουν εγώ στους κύκλους εκείνους, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή κόντρα».

Διαφήμιση

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Love Island», το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο, υποστήριξε: «Η Ηλιάνα είναι μία επαγγελματίας, πανέμορφη κοπέλα. Το τι θα κάνει επαγγελματικά, είναι δικαίωμά της».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Ξυπόλητη και άνετη κάθεται στο δρόμο, χαμογελά και τραβά την προσοχή σου

Χριστίνα Σάλτη: Η φωτογραφία που μας σάλταρε! ΔΕ το περιμέναμε ποτέ! Χωρίς σουτιέν στη μπανιέρα