in

Selena Gomez: Ξυπόλητη παρέλαβε το βραβείο SAG – «Έφαγε» τούμπα στο κόκκινο χαλί

Η 29χρονη καλλιτέχνιδα λέει «ναι» στην άνεση

Ξυπόλητη εμφανίστηκε στη σκηνή της 28ης Τελετής Απονομής των Βραβείων SAG, η οποία διεξάχθηκε το βράδυ της Κυριακής 27/2, η Selena Gomez και παρέλαβε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία της στην αμερικανική σειρά «Only Murders in the Building», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον 71χρονο Martin Short, ο οποίος επίσης βραβεύτηκε.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αν και δεν φορούσε παπούτσια, ανέβηκε με αέρα και αυτοπεποίθηση στο stage.

 

Διαφήμιση

Όταν η 29χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έφτασε στην λαμπερή εκδήλωση των Βραβείων (του Σωματείου Ηθοποιών) SAG 2022, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες. Είχε, όμως, μία ατυχία. Σκόνταψε και έπεσε στα γόνατα μπροστά στην κάμερα των φωτογράφων! Έτσι, χωρίς να το πολυσκεφτεί, έβγαλε κατευθείαν τις γόβες της, θέλοντας να αποφύγει μία δεύτερη τούμπα. Έμεινε χωρίς παπούτσια για το υπόλοιπο της βραδιάς, αλλά το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη της.

http://

Την απόφαση της σταρ να πετάξει από πάνω της τις κομψές γόβες της έσπευσαν να σχολιάσουν οι θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η Selena περπατά ξυπόλητη μπροστά σε μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες του πλανήτη. #SAGAwards» έγραψε ένα άτομο, ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Η Selena Gomez εμφανίζεται ξυπόλητη στα βραβεία SAG και μου αρέσει».

Ένας άλλος χρήστης του Twitter υποστήριξε ότι η επιλογή της διάσημης, Aμερικανίδας καλλιτέχνιδας να απαλλαχτεί από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία: «Η Selena Gomez που περπατά ξυπόλυτη στα Βραβεία SAG είναι η απόδειξη ότι η κοινωνία αλλάζει».

Την ίδια στιγμή, αρκετά άτομα επικρότησαν την απόφασή της, καθώς θεωρούν ότι με αυτή την κίνησή της έδωσε προτεραιότητα στην άνεση και όχι στην μόδα. «Η Selena Gomez είναι ξυπόλητη; Το λατρεύω» έγραψε ένα άτομο στο Twitter, ενώ κάποιο άλλο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, αναφέροντας: «Η Selena Gomez πηγαίνει ξυπόλητη στη σκηνή αντί να φοράει κακά ψηλοτάκουνα, ΣΕ ΒΛΕΠΩ SELENA! #shero #SAGAwards @selenagomez».

Σε κάποιους, όμως, δεν άρεσε αυτή η εικόνα της επιτυχημένης ηθοποιού: «Selena Gomez, γιατί είσαι ξυπόλητη αγάπη μου;» ρώτησε κάποιος.

Με ή χωρίς γόβες, η Selena Gomez ήταν εντυπωσιακή στα φετινά βραβεία SAG. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta, το οποίο κολάκευε της καμπύλες της. Παράλληλα, έδωσε λάμψη στο outfit της, φορώντας στον λαιμό της το διαμαντένιο κολιέ Bulgari 200 καρατίων και αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ματιές στο παρελθόν: Ζέτα Λογοθέτη. Φωτογραφία τόπλες με στρινγκ στην παραλία. Αθάνατα ελληνικά 90ς

Ισλάμ και Δύση: Συνύπαρξη ή αλληλεξόντωση;