in

Eurovision 2022: Προκρίθηκε στον τελικό η Αμάντα Γεωργιάδη – Έτσι της ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» η Ελένη Φουρέιρα

Ολοκληρώθηκε ο Α’ Ημιτελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής – Η εκπρόσωπος της Ελλάδας εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία και το «Die Together»

Το βράδυ της Τρίτης 10/5, ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2022 ολοκληρώθηκε! Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη, ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, τραγούδησε το κομμάτι «Die Together», μάγεψε με τη φωνή και το ρομαντικό φόρεμά της και φυσικά έβγαλε τη χώρα ασπροπρόσωπη, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον Mεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/5. Πριν από αυτόν, βέβαια, την Πέμπτη 12/5 θα γίνει ο Β’ Ημιτελικός, στον οποίο συμμετάσχει και η Κύπρος!

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση με το «Fuego», δεν θα μπορούσε να μη στείλει ευχές για «Καλή Επιτυχία» στην Αμάντα Γεωργιάδη! Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 10/5, πραγματοποίησε το παρακάτω «ευχητήριο» Instagram Story!

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου, με μήνυση κατά του πρώην συντρόφου και συνεργάτη της, Τόνυ Μαυρίδη

Φωτογραφία: ΔΕΣ πως θα ήταν η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου: ΜΙΞΗ από Τζένιφερ Άνιστον, Μέγκαν Φοξ, Μαντόνα, Αμάντα Χόλντεν, Άν Ρόμπινσον