in

Gigi Hadid: Τα λαχούρια είναι το must have της φετινής σεζόν

H Gigi Hadid έφτασε χθες στο Μιλάνο για να συμμετέχει στα fashion show που έχουν ξεκινήσει στην Fashion Week και εμφανίστηκε με ένα super casual look, που αξίζει να δεις.

Το super model αποφάσισε να φορέσει ένα χειμερινό σύνολo, συνδυάζοντας ένα jacket και πουλόβερ με ένα καλοκαιρινό παντελόνι που απλά αγαπήσαμε! H Gigi επέλεξε ένα υπέροχο  παντελόνι με λαχούρια σε πράσινο χρώμα, που είναι το τέλειο κομμάτι για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, το συνδύασε με μπεζ πουλόβερ, μαύρο μπουφάν και πράσινα αθλητικά παπούτσια. Άνετο, στιλάτο και παιχνιδιάρικο, διαθέτει ένα hippie στοιχείο. Μπορείτε να το συνδυάστε εύκολα σε every day σύνολα από τώρα, όπως έκανε η Gigi.

Διαφήμιση

gigi hadid

Αναλυτικότερα, τα λαχούρια αποτελούν μία διαχρονική τάση, τα οποία και για τη φετινή σεζόν θα υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σας. Το πλεονέκτημα ενός κομματιού με λαχούρια είναι ότι μπορείτε να το συνδυάσετε απλά με το τζιν σας και να πετύχετε μία στιλάτη εμφάνιση.

Τα λαχούρια prints είναι μία εντυπωσιακή επιλογή που είτε τα επιλέξετε σε ένα κλασσικό φόρεμα είτε σε τοπ είτε σε παντελόνι, το αποτέλεσμα θα είναι ξεχωριστό, χωρίς να χρειάζονται πολλά αξεσουάρ να συνοδεύουν την εμφάνιση σας.

gigi λαχουρια

Επενδύστε σε ένα girly φόρεμα με λαχούρια είτε σε ένα printed παντελόνι με λαχούρια και ολοκληρώστε το look σας με ψηλοτάκουνα ή ίσια μποτάκια για τα πρωινά και βραδινά outfits σας. Το αποτέλεσμα που θα πετύχετε μπορεί να είναι σε ethnic style, bohemian και casual, ανάλογα με το τι θα το συνδυάσετε.

Τέλος, για εσάς που διστάζετε να βάλετε τα λαχούρια στο ντύσιμό σας, θεωρώντας τα εκκεντρικές επιλογές, επιλέξτε ένα φουλάρι με λαχούρια, για να συνοδέψετε το μονόχρωμο outfit σας.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Την ώρα που γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, η ηθοποιός περνά το δικό της μήνυμα για τη ζωή, την ανθρώπινη σκέψη και ψυχή

Rita Ora – Taika Waititi: Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου παρευρέθηκε το ερωτευμένο ζευγάρι και μαγνήτισε τα βλέμματα