in

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανοίγει πόδια και τουρλώνει oπίσθια. Έτσι σκάνε οι προτάσεις τώρα που τελείωσε από το ΣΚΑΪ αλλά και τα ΒΙG DΙCΚ

Η Ιωάννα Μαλέσκου το έχει ρίξει στη γυμναστική και το Pilates τώρα που τελειώνει από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είναι ελεύθερη 100% να διαχειριστεί το προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπως επιθυμεί.

Όχι ότι υπήρχε κάποιος έλεγχος από το ΣΚΑΪ, όμως η ίδια θέλησε να περάσει ένα προφίλ πολύ πιο σοβαροφανές από αυτό που είχε στο παρελθόν για να ταίριαζε στον ΣΚΑΪ!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου διέγραψε σχεδόν όλες τις δημοσιεύσεις όταν έφυγε από την Κρήτη στο ταξίδι της για την Αθήνα και την προσπάθεια να γινόταν η νέα Ελένη Μενεγάκη!

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που Ιωάννα Μαλέσκου βγάζει στο διαδίκτυο και το Instagram την καθημερινότητά της και κάνει αυτά τα διαστημικά ανοίγματα στα πόδια και τα σπάσιμο της μέσης τώρα δέχεται και τις περισσότερες προτάσεις όπως το αποκάλυψε η ίδια.

Όχι μην πάει το μυαλό σας σε προτάσεις για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Για άλλες προτάσεις μίλησε η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και είχαν να κάνουν με το ΒΙG DΙCΚ αφού πρόσφατα αναφέρθηκε στις προκλητικές φωτογραφίες που λαμβάνει μέσω προσωπικών μηνυμάτων

Το ΒΙG DΙCΚ η αλήθεια είναι μία μάστιγα αλλά και σημεία των καιρών!

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας από την Πρέβεζα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά τα μόνα κανάλια που φέρεται να υπάρχει χώρος για αυτήν στα προγράμματά τους είναι το open και η ερτ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Η φωτογραφία πριν τις πλαστικές που έριξε το Internet. Πόσες έχει κάνει;

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κατέβασε το ραντάκι, έβαλε διάφανο σιθρού κορμάκι και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία