in

Τζένη Καρέζη, Κώστας Κακκαβάς… – Πώς είναι σήμερα ο παλιός γόης του ελληνικού κινηματογράφου; Φωτογραφία

Σε εποχές πιο αγνές που το τραγουδάκι «Τζένη Καρέζη, Κώστας Κακκαβάς, Αλίκη Βουγιουκλάκη, φτου και τα φυλάς» ήταν από τα must της εποχής και που η showbiz είχε διαφορετικό «χρώμα», οι πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου ξεχώριζαν για την αυθεντικότητά τους, το αστείρευτο ταλέντο και την κλασσική ελληνική ομορφιά.

Ένας από αυτούς τους μεγάλους πρωταγωνιστές που κέντριζε το ενδιαφέρον τη δεκαετία του ’60 και sex symbols της εποχής ήταν ο Κώστας Κακκαβάς που υπήρξε ένας από τους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου!

Μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Ανδρέα Μπάρκουλη αποτέλεσαν το ίνδαλμα χιλιάδων κοριτσιών που έτρεχαν από πίσω τους για ένα αυτόγραφο.

Διαφήμιση

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936. Το πραγματικό του όνομα ήταν Κώστας Καράλης. Σπούδασε για δύο χρόνια στη Σχολή Εθνικού Θεάτρου και αργότερα πήρε άδεια ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Η πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη ήταν το 1955, στην ταινία Στέλλα. Από τότε έπαιξε σε πολλές ταινίες και κυρίως μελοδράματα.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός:

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντοκουμέντα από τη Μαρία Κορινθίου: ΌΧΙ δεν έχουμε προσόντα αλλά…. Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλα ιερά τέρατα σε μία φωτογραφία

Αλίκη Βουγιουκλάκη: ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ φωτογραφία πριν από τις πλαστικές