in , ,

ΤΕΛΟΣ: Αυτή είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Έλενας Τσαβαλία για το χωρισμό με το ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ

ελενα τσαβαλια, ελενα τσαβαλια μαρκος σεφερλης διαζυγιο, χωρισμος σεφερλη, χωρισμος τσβαλια

Διαβάστε εδω την απάντηση της ίδιας της ηθοποιού σχετικά με το χωρισμό της με το Μάρκο Σεφερλή
ΑΝ έπρεπε να βρούμε το ζευγάρι για το οποίο έχουν γραφτεί τόσα πολλά σενάρια χωρισμού και τσακωμου στη showbiz τότε αυτό θα ήταν σίγουρα ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά
Οπου υπάρχει καπνός όμως…
Και όμως πραγματικά όλα αυτά είναι μονο σενάρια
Η Ελένη Τσαβαλιά απαντά για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο
«Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί – να φας τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια , να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:
«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε (ο Χάρης γεννήθηκε το 2004) , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή: «Εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος αφού δεν μπορούμε και οι δύο, ένας από τους δύο να είναι δίπλα του».
Έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές για εμένα. Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΣΤ: Πες ποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ εισαι στη φωτογραφία και μαθε το χαρκτήρα σου. Viral εικόνα

ερευνα

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Ποσο πρεπει να δουλευουμε αν ειμαστε πανω απο 40 Viral ΕΙΔΗΣΗ