in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για εκείνη τα κρόσσια είναι η πιο fun επιλογή για το 2022

Από τα λαμπερά flapper vibes της δεκαετίας του 1920, μέχρι το στυλ της δεκαετίας του 70 εμπνευσμένο από τη Δύση, τα κρόσσια επιστρέφουν με νέα δυναμική.

Πρόκειται να είναι μια από τις πιο καθοριστικές τάσεις της φετινής χρονιάς, αφού εμφανίστηκαν στην πασαρέλα SS22, αλλά και σε αστέρια του Hollywood, όπως η Charlize Thereon και η Olivia Palermo.

Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που πιστεύεις ότι δεν θα επιστρέψουν σύντομα στη μόδα, μόνο και μόνο για να βρεις τον εαυτό σου να βρίζει, καθώς έχεις χαρίσει όλα τα παλιά κομμάτια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Από τζιν μπουφάν με φούντες και κοστούμια με κρόσσια, μέχρι λαμπερά μίνι φορέματα και pencil φούστες, όλα πάνε…

Διαφήμιση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια του «Happy Day» στο Alpha, μόλις έκανε μια υπέροχη εμφάνιση με ένα μάξι φόρεμα με κρόσσια. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα κοντομάνικο σοκολατί φόρεμα, με ψηλό λαιμό. Το πάνω μέρος του φορέματος είναι στενό και σκέτο, ενώ από τη μέση και κάτω ανοίγει και είναι γεμάτο κρόσσια, δίνοντας κίνηση στο σύνολο.

Η Τσιμτσιλή συνδύασε το φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα, ασημένια και χρυσά κοσμήματα και ένα μεγάλο βραχιόλι, με σχέδιο ταρταρούγα. Τα μαλλιά της είναι ελεύθερα κάτω και το μακιγιάζ είναι βασισμένο σε nude και καφέ τόνους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Με ροκ διάθεση και διχτυωτό καλσόν, παροτρύνει τους θαυμαστές της να κάνουν όνειρα

Όλγα Φουντέα: Ποζάρει με εσώρουχα και ο κόσμος βλέπει τον πίνακα τη μπουχάρα και τη μπουστοχαράδρα. Viral Φωτογραφία