in

Γιάννης Αϊβάζης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο βιασμός είναι βιασμός»

«Ο βιασμός είναι βιασμός, το “ναι” είναι “ναι”, το “όχι” είναι “όχι”» λέει ο 44χρονος ηθοποιός

Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Πέμπτη 5/5 ο Γιάννης Αϊβάζης και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς στο χώρο της υποκριτικής, οι οποίες -δυστυχώς!- δεν έχουν τέλος, με τελευταία αυτή της Έλενας Αθανασοπούλου για τον σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλο. Η 33χρονη ηθοποιός υποστηρίζει πως ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών την βίασε όταν ήταν 21 ετών.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα αν έχει τύχει ποτέ μία γυναίκα να τον κατηγορήσει πως κάποια σεξουαλική πράξη μεταξύ τους δεν έγινε με τη συναίνεσή της, ο δημοφιλής ηθοποιός και σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου απάντησε:

«Όχι. Εγώ γενικά ήμουν πάντα πολύ ξεκάθαρος στη ζωή μου και τα προσωπικά μου. Πάντα φρόντιζα να μην πλέκω τα πράγματα. Δεν νομίζω, αλλά είναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, δεν ξέρουμε τις καταστάσεις.

Διαφήμιση

Υπάρχουν πράγματα πάρα πολύ ξεκάθαρα. Ο βιασμός είναι βιασμός, το ναι είναι ναι, το όχι είναι όχι. Από την άλλη, όταν εμπλέκονται και άλλα πράγματα, πάμε στο δικαστήριο και στο δικαστήριο εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι και παραθέτουν τις ιστορίες τους, ο καθένας τη δική του, και από εκεί και πέρα πάντα λάμπει η δικαιοσύνη».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ στενάχωρο και από τις δύο πλευρές, ειδικά των θυμάτων. Από τη μία, μία γυναίκα να κουβαλάει τόσα χρόνια ένα τόσο άσχημο πράγμα και από την άλλη, ο άλλος να υποστηρίζει ότι δεν έχει συμβεί αυτό και ότι κάποιος προσπαθεί να τον παραπλανήσει.

Δεν έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη της δίκης, δεν ξέρω τι είναι αλήθεια ή ψέματα, δεν ξέρω τι βγαίνει και δεν βγαίνει προς τα έξω. Περιμένω, όμως, με αγωνία να δω τελικά τι έχει συμβεί και τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Εγώ με τον Πέτρο έχουμε περάσει μία ολόκληρη σεζόν στο “50-50” μαζί, μένουμε και δίπλα-δίπλα, στον ίδιο δρόμο. Είναι στενάχωρο για τις οικογένειες και για τα θύματα. Δεν την βλέπω την Ελπίδα (η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη), παλαιότερα ναι. Θα ήθελα να λάμψει η αλήθεια, πολύ ξεκάθαρα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dwayne The Rock Johnson: Στα 15 του ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ και με ΜΟΥΣΤΑΚΙ. Ρετρό Viral φωτογραφία

Love Island: Έτσι σχολίασε το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς – «Δεν υπάρχει ελπίδα, μόνο το μαγιό μένει…»