in , , ,

Τριαντάφυλλος: Τι ζήτησε να παρει το παιδί από αυτόν όταν του ανακοίνωσε οτι είναι έγκυος

Σε μία συνέντευξη ο Τριαντάφυλλος και η Δήμητρα λίγο πριν γεννηθεί ο Νικόλας είχαν μιλήσει για αυτό
-∆ήµητρα, πώς ανακοίνωσες στον Τριαντάφυλλο ότι θα γίνει πατέρας;
∆ήµητρα: Πολύ απλά. Είχε έρθει µια µέρα που εφηµέρευα στον Ευαγγελισµό και του είπα: “Έχω να σου πω κάτι. Είµαι έγκυος”. Ουσιαστικά το γνώριζα δύο µέρες πριν, που είχα κάνει το τεστ στο σπίτι, αλλά ήθελα να βγουν και τα αποτελέσµατα των εξετάσεων για να είµαι σίγουρη, πριν του το ανακοινώσω. Εννοείται ότι χάρηκε πάρα πολύ, γιατί ήθελε από την αρχή της σχέσης µας ένα παιδί.
Τριαντάφυλλος: Είχε κάνει τεστ εγκυµοσύνης, αλλά δεν µου είπε ότι βγήκε θετικό. Την είδα βέβαια που βγήκε από το µπάνιο και έλαµπε και, θυµάµαι, τη ρώτησα: “Τι συµβαίνει και είσαι έτσι;”, αλλά δεν µου είπε τίποτα. Όταν πήγα στο νοσοκοµείο και µου είπε ότι θα γίνουµε γονείς, τα είδα όλα. Συγκινήθηκα πολύ. Την πήρα αγκαλιά και δεν ήθελα να την αφήσω.
–Τι όνομα θα δώσετε στο μωρό ;
Τριαντάφυλλος: Θα τον βαφτίσουμε Νίκο όπως έλεγαν τον πατέρα μου.
–Τι στοιχεία θα ήθελες να πάρει από εσένα και τι από τη γυναίκα σου;
Τριαντάφυλλος: Θέλω να μοιάσει στη Δήμητρα. Ας μην πάρει τίποτα από εμένα. Αν μοιάσει σε εκείνη, εκτός από όμορφος, θα γίνει και πολύ έξυπνος. Εκτός αυτού, η Δήμητρα έχει απίστευτο δυναμισμό που θα του φανεί πολύ χρήσιμος στην εποχή μας.
-Παρατήρησες αλλαγές στη συμπεριφορά της Δήμητρας κατά της διάρκεια εγκυμοσύνης;
Τριαντάφυλλος: Ευτυχώς, η Δήμητρα δεν είχε ζαλάδες ούτε τάση για εμετός, όπως ακούω ότι έχουν άλλες γυναίκες. Ούτε μου ζήτησε ποτέ κάτι που της μύρισε. Μόνο καμιά σοκολάτα ήθελε να τρώει που και που. Έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη και ελπίζω να έχει και εύκολο τοκετό. Θέλω μάλιστα να είμαι παρών όταν θα φέρει στον κόσμο το παιδί μας για να την εμψυχώνω, αν και είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει μια χαρά.
Δήμητρα: Ευτυχώς, είχα καλή εγκυμοσύνη και έτσι δεν αισθάνθηκα ότι άλλαξε σε κάτι η καθημερινότητά μου. Μόνο τώρα που έχω μπει στον μήνα μου, έχω αρχίσει να βαραίνω λιγάκι, αλλά είναι φυσιολογικό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
διωρυγα σουεζ

Διώρυγα του Σουεζ: Το σύμβολο του ιμπεριαλισμού που φτιάχτηκε χάρη σε ένα… πιάτο μακαρόνια και παραλίγο να προκαλέσει παγκόσμια σύρραξη

τιμη αρνιου πασχα

Πάσχα 2021 Πόσο κοστίζει το αρνί το κιλό φέτος