in ,

Γιάννης Στάνκογλου: Η πίστη στον εαυτό του και η σχέση του με τα παιδιά του

«Όταν είμαι με τα παιδιά μου, ηρεμώ» εξομολογείται ο ηθοποιός

Στο πλατό Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8/2 ο Γιάννης Στάνκογλου, τον οποίο θα δούμε στη νέα ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, στις 22:30. Ακόμη, την τρέχουσα περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κiller Joe» στο θέατρο «Εμπορικόν».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του ζωή, αλλά και τα δύο αγαπημένα του παιδιά.

Διαφήμιση

«Η επιτυχία ξεκινάει από την επικοινωνία με τον συνεργάτη σου στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα “χνώτα” σας» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς πότε ένιωσε να «πατάει στα πόδια του», εξομολογήθηκε πως η τρίτη δουλειά του στο θέατρο, η παράσταση «Επίγονοι», τον έκανε να νιώσει σιγουριά και αυτό οφειλόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό και στον σκηνοθέτη, Θεόδωρο Τερζόπουλο.

«Υπήρξαν δουλειές που δεν μου έδωσαν αυτή τη σιγουριά» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι πολύ σημαντικοί ο σκηνοθέτης, οι συνεργάτες και η δουλειά» τόνισε, συμπληρώνοντας πως ο ηθοποιός πρέπει να κρατά κάποιες ανασφάλειες και ευαισθησίες του.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», μίλησε για τη σχέση του με την πίστη και δήλωσε πως αυτή ξεκινάει πρώτα από τον εαυτό σου.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια να κάνουν μέσω της αγάπης τα καλά πράγματα και όχι απαραίτητα τα σωστά» υπογράμμισε ο 48χρονος ηθοποιός.

Στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» υποδύεται έναν βοσκό, τον Θόδωρο, που πρέπει να φύγει από τα Φάρασα, αλλά εκείνος δεν θέλει να αποχωριστεί τα πρόβατά του. Είναι ένας μοναχικός άνθρωπος. Είναι από εκείνους που ζουν στα βουνά. «Μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι και όταν κάνω ταξίδια μου αρέσει να τους πετυχαίνω πάνω στα βουνά και να συζητάω μαζί τους» εκμυστηρεύτηκε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς οι συντελεστές ταξίδεψαν, μεταξύ άλλων, στην Κόνιτσα και στην Καστοριά. «Πήρα το ποδήλατο του Δημήτρη Ξανθόπουλου [σ.σ. υποδύεται τον Πρόδρομο Εζνεπίδη], γύρισα όλη τη λίμνη της Καστοριάς μετά το γύρισμα και έφτασα στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ» είπε.

Ολοκληρώνοντας, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε πως η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του είναι τα δύο του παιδιά, τα οποία αποτελούν το σημείο αναφοράς που τον ηρεμεί. «Θέλω να μεγαλώσουν, γιατί μετά θα έχω περισσότερο χρόνο για εμένα. Τώρα, πραγματικά νιώθω ότι η παρέα μου είναι τα παιδιά μου. Ναι, μεν, έχω τρεις καλούς φίλους και δύο καλές φίλες, που μπορούμε να βγούμε έξω, να ταξιδέψουμε, να φάμε, αλλά εγώ ηρεμώ όταν θα βγω με τα παιδιά μου, όταν θα κάνω κάτι μαζί τους» εκμυστηρεύτηκε ο καλλιτέχνης, εκφράζοντας την αγάπη του για τα παιδιά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:

https://www.youtube.com/watch?v=AmUlmMTGKaA

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Billie Eilish: Με trendy μπλουζάκι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της “Happier than ever”

Κατερίνα Λέχου: Η χαμηλή αυτοπεποίθηση και το πρόβλημα υγείας που την σημάδεψε