in ,

Μπάμπης Στόκας: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής

Μολύνθηκε από κορονοϊό ο Μπάμπης Στόκας, πράγμα που αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 10/2 η πρώην σύζυγός του, Φωτεινή Ψυχίδου, μέσα από την εκπομπή «Βreakfast@Star».

«Χρόνια πολλά, γιατί σήμερα γιορτάζουν οι Χαραλάμπηδες, οι Μπάμπηδες. Χρόνια πολλά Μπάμπη, που έχεις κορονοϊό. Κόλλησε από την κόρη μας κορονοϊό και μπαμπάς και κόρη τον περνούν μαζί. Χρόνια πολλά» είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ψυχίδου.

Ο 58χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έχει ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων, τα κομμάτια «Έχεις πια Χαθεί», «Κι Όμως Δεν Τελειώνει», «Κι Έμεινα Εδώ», δεν έχει κάνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κάποια δήλωση για την κατάσταση της υγείας του.

Διαφήμιση
Mπάμπης Στόκας – Φωτεινή Ψυχίδου

Να σημειώσω, επίσης, ότι ο Μπάμπης Στόκας και η Φωτεινή Ψυχίδου υπήρξαν παντρεμένοι από το 2007 έως το 2014 και έχουν αποκτήσει μία κόρη. Μάλιστα, παλαιότερα η δημοσιογράφος δεν δίστασε να αποκαλύψει on air ότι χώρισαν επειδή ο τραγουδιστής την απάτησε!

Μπάμπη Στόκα, περαστικά!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: H υπέροχη, σέξι φωτογραφία της με μαγιό από το καλοκαίρι του 2015

Brooke Shields: Εμφανίζεται τόπλες για μια διαφημιστική καμπάνια. Φωτογραφια