in , ,

The Motley Goat: Μαντήλια φτιαγμένα με μετάξι από το Σουφλί

Tο ελληνικό brand «The Motley Goat», ή αλλιώς το παρδαλό κατσίκι, ξεκίνησε την πορεία του το 2015, δημιουργώντας πρωτότυπα ελληνικά προϊόντα μόδας και lifestyle.

Συνδυάζοντας το παραδοσιακό και το νεωτεριστικό, έχουν γίνει γνωστοί για την ασυναγώνιστη αισθητική τους, τη χιουμοριστική τους προσέγγιση στα πράγματα και την retro οπτική στα σχέδια τους.

Διαφήμιση

Η φιλοσοφία του label βασίζεται στον καινοτόμο σχεδιασμό και στην βιώσιμη επιλογή υλικών της ελληνικής αγοράς, προσπαθώντας η όλη διαδικασία παραγωγής να παραμένει πιστή στις αρχές της βιωσιμότητας.

Ο δημιουργός του brand, Μιχαήλ-Αλέξανδρος Πάσσος, σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι: «Τα σχέδιά μας είναι ιδιαίτερα, χαρακτηριστικά και “ερωτεύσιμα”, αλλά και το όλο concept του brand ξεφεύγει από αυτά που βλέπουμε συνήθως. Διαφέρει και λόγω της καινοτομίας στον σχεδιασμό, της αγάπης μας για τις φυσικές πρώτες ύλες και της υπεύθυνης παραγωγής».

Πρόσφατα παρουσίασαν μια limited edition συλλογή από μεταξωτά μαντήλια, κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ελλάδα, από ελληνικό μετάξι. Τα μοναδικά αυτά σχέδια αρχικά ζωγραφίστηκαν στο χέρι και στην συνέχεια τυπώθηκαν σε digital print. Η ειδικά κατασκευασμένη συσκευασία για τα μοναδικά αυτά μαντήλια δημιουργείται στο Ναύπλιο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών: Πρεμιέρα με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Κέιτ Μπλάνσετ

Μαλλιά: Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις για την Άνοιξη του 2022