in

Φωτογραφία: Ολόγuμvη η Ξανθίππη απο το 50-50. H Μαρία Ανδρούτσου τα πέταξε αφού έχασε 15 κιλά με βελονισμό

Η Μαρία Ανδρούτσου πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50» και έπαιξε έναν ρόλο που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές.

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε, η Μαρία έχει αλλάξει αρκετά… Έχει αδυνατίσει, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και τα έχει μακρύνει! Άκρως ανανεωμένη η ηθοποιός!

Η ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τα κιλά της.

Διαφήμιση

«Έχασα δεκατρία κιλά. Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα “Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω”. Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου» δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν η Μαρία Ανδρούτσου.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα “Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;”.

Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα.

Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ» εξήγησε στη συνέντευξη της η ηθοποιός.

Το αποτέλεσμα άλλωστε φάνηκε όταν πριν χρόνια πήρε μέρος στην ετήσια φωτογράφιση του περιοδικού Adore για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Η ηθοποιός δεν θυμίζει με τίποτα την Ξανθίππη που όλοι γνωρίζαμε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
anekdoto

Ανέκδοτο: Ο Βλάχος και το Hot dog …! Τρελό γέλιο

φωτογραφία πριγκηπας ουίλιαμ

Ουίλιαμ, Πρίγκιπας της Ουαλίας: Η φωτογραφία με το πέoς που ανάγκασε το BBC να ζητήσει συγγνώμη