in

Ανθή Σαλαγκούδη: «Τέσσερις μέρες δεν έχω ρεύμα, φορτίζω το κινητό μου στο αμάξι»

«Έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ» αναφέρει η δημοσιογράφος

Στη «Super Κατερίνα» μίλησε, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, το πρωί της Πέμπτης 27/1, η Ανθή Σαλαγκούδη για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος, εδώ και τέσσερις μέρες δεν έχει ρεύμα το σπίτι της, ως εκ τούτου ούτε θέρμανση. Έτσι, πηγαίνει στο αμάξι της για να φορτίζει το κινητό της, ώστε να μπορεί τουλάχιστον να επικοινωνεί με τους οικείους της. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 26/1, κοιμήθηκε σε ξενοδοχείο, αφού δεν μπορούσε να μείνει για άλλη μία νύχτα στην παγωμένη οικία της.

H Ανθή Σαλαγκούδη άναψε το τζάκι στο σαλόνι της, προσπαθώντας να ζεσταθεί.

«Χαρούμενη camper! Μέσα στο αυτοκίνητο. Ναι, πάλι εδώ» σημειώνει πάνω στο παρακάτω βιντεάκι. 

Διαφήμιση

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, γιατί έχει πέσει πάρα πολύ χιόνι. Έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση κι απλά μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποιο τρόπο να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο, γιατί δεν έχω ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε τίποτα. Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα. Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Αναγκαστικά πηγαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίζω το κινητό και να επικοινωνώ για να μπορώ να έχω και κάποιου είδους φως με αυτό σε περίπτωση που συμβεί κάτι» τόνισε.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Εμάς συγκεκριμένα έχει πέσει απέναντι ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Σε αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουμε ρεύμα. Χθες πήγα σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα, γιατί έπαιρνα όλη μέρα στη ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα. Τους παρακάλεσα με όση ευγένεια μου έχει απομείνει να μην το ξεχάσουν. Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Έτσι πήρα την απόφαση να φύγω. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω. Το θέμα είναι αν υπάρχουν παιδιά, ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι, αυτό είναι το πιο δύσκολο. Να αποκατασταθούν σύντομα οι ζημιές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?v=EgQuXBGA0hc

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Lily James: Εντυπωσιάζει, ως νέα Pamela Anderson

Jennifer Lopez: Πιο υπέροχη από ποτέ στη φωτογράφηση της Coach