in

Φωτογραφία: Ίνα Λαζοπούλου, πώς είναι σήμερα το διάσημο μοντέλο

Ίνα Λαζοπούλου

Η Ίνα Λαζοπούλου ήρθε στη ζωή μας στα 90s έμεινε για κάποια χρόνια και στη συνέχεια εξαφανίστηκε ξανά για την Αμερική! Έχει μία κόρη 24 ετών την Αλεξάνδρα και πλέον ζει στο Μαϊάμι!

Το διάσημο μοντέλο Ίνα Λαζοπούλου, πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τη σχέση με τη κόρη της.

«Η εγκυμοσύνη ήταν ο μοναδικός λόγος που παντρεύτηκα. Φαντάσου ότι είχα βγάλει ήδη το one way εισιτήριο επιστροφής για Νέα Υόρκη. Στο γάμο μου ήμουν 4 μηνών έγκυος, αλλά δεν φαινόμουν. Με τον πρώην σύζυγό μου (σ.σ. τον Δημήτρη Σπυρόπουλο) χωρίσαμε όταν η Alex (σ.σ. από το Αλεξάνδρα, το όνομα της πεθεράς της) ήταν 2 ½ χρόνων, αλλά μείναμε φίλοι, μέναμε και μένουμε δίπλα δίπλα και ουσιαστικά τη μεγαλώσαμε μαζί» αναφέρει η Ίνα Λαζοπούλου στο People.

Διαφήμιση

Το διάσημο μοντέλο δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ιδιαίτερη επαφή που έχουν οι δύο τους.

«Τη μεγάλωσα όχι σαν μαμά και κόρη, αλλά σαν να είμαστε δύο φίλες. Θυμάμαι που έμπαινε ο μπαμπάς της στο δωμάτιό της, μας έβλεπε να κυλιόμαστε στο πάτωμα και έλεγε “εγώ έχω δύο παιδιά”.

Επίσης, είχα τη νοοτροπία ότι ανά πάσα στιγμή εμένα μπορεί, π.χ., να με πατούσε ένα αυτοκίνητο, οπότε ήθελα να είναι ανεξάρτητη και έτοιμη για οτιδήποτε.

Σκέψου ότι μαγειρεύει από 10 ετών και εδώ και από τα 13 της δεν με άφηνε καν να της πλύνω ή να της σιδερώσω τα ρούχα επειδή λέει ότι δεν της τα κάνω καλά. Επίσης, δεν με άφηνε να καθαρίσω για τον ίδιο λόγο».

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Μπιγιονσέ: Η φωτογραφία με ροζ μπouστάκι μπροστά στο μυστικό δείπνο που σοκαρε

Σέριλ Κόουλ: Οι “κακές παρέες” και οι φωτογραφία με μαγιό με το Κόκκινο ΤOYMΠΑΝΟ