in

Κατερίνα Λιόλιου: Σήκωσε τα πόδια ψηλά, έβαλε την κάμερα να γράφει αλλά… ξέχασε να βάλει φούστα

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έγινε ευρέως γνωστή από το μουσικό ριάλιτι «The Voice».

Έχει τραγουδήσει με group στο School Wave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές το καλοκαίρι έκανε πάνω από 40 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και τραγούδησε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο

Διαφήμιση

Αφού η Κατερίνα Λιόλιου έχει διαλύσει στο Instagram τα έβαλε τελευταία με το τικ τοκ και είπε να γίνει viral και εκεί!

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε στα 19 από τον μουσικό διαγωνισμό The Voice of Greece. Η Κατερίνα Λιόλιου έχει τον τίτλο της πρώτης παίκτριας που εμφανίστηκε ποτέ στο ελληνικό Voice και μάλιστα έκανε να γυρίσουν και οι τέσσερις καρέκλες!

Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Σταβέντο τη διεκδίκησαν με την Κατερίνα Λιόλιου να πηγαίνει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή!

Τα χρόνια πέρασαν, η Κατερίνα Λιόλιου προσπαθεί να καθιερωθεί στη μουσική σκηνή, με περιορισμένη βέβαια δισκογραφία εξαιτίας των συνθηκών, όμως τα καταφέρνει εξίσου περίφημα στην παρουσίαση και το Instagram!

Έχει αναλάβει τα backstage του X Factor που παίζεται στο Mega Channel ενώ εκτός από το instagram όπως αναφέραμε και πιο πάνω τα έχει βάλει και με το Tik tok.

Τα βίντεο είναι συχνά και σε ένα συγκεκριμένο είναι σαν να μη φοράει φούστα

@katerinalioliou

behind the scenes 🦩

♬ Do It To It – ACRAZE

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Έβγαλε τα ρούχα και υποδέχτηκε ολόγuμvη με selfie φωτογραφία το Νοέμβριο

αντζελίνα τζολί

Αντζελίνα Τζολί: Ανοίγει τα πόδια, κατεβάζει το φόρεμα και στήνεται στον τοίχο Αγνωστες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.