in

Σίσσυ Χρηστίδου: Το «ευχαριστώ» και η προειδοποίησή της για τις φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της

Η μαμά της παρουσιάστριας άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου

Δύσκολες μέρες περνά η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Την Κυριακή 6/2 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της μαμάς της και σήμερα η παρουσιάστρια με πολύ ευγενικό τρόπο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις κάμερες που έδωσαν το παρών στην τελετή τραβώντας φωτογραφίες, χωρίς τη συναίνεση της ίδιας και της οικογένειάς της.

Με δύο ΙnstaStories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δημοσιευτεί κανένα φωτογραφικό υλικό από την κηδεία της μαμάς της.

Διαφήμιση

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλο αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης» έγραψε αρχικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jessica Alba: Με νέο εντυπωσιακό look στα μαλλιά της

Dua Lipa: Εντυπωσιάζει με καυτό ροζ μπικίνι στο Μαϊάμι Μπιτς