in

Ελένη Μενεγάκη, Νατάσα Θεοδωρίδου Έλλη Κοκκίνου: Φωτογραφίες που οι επώνυμες θέλουν να σκίσουν

Ζουν τη λάμψη της μικρής οθόνης και της σόουμπιζ αλλά δεν μπορούν να διαγράψουν το παρελθόν τους. Για την ακρίβεια δεν μπορούν να εξαφανίσουν ενσταντανέ που αποδεικνύουν το πώς ήταν και το πώς έγιναν. Ξετρυπώσαμε και σου παρουσιάζουμε φωτογραφίες εγχώριων επωνύμων που θα ήθελαν να τις κάνουν χίλια κομματάκια.

Διαφήμιση

Είναι η απόλυτη βασίλισσα εδώ και δύο δεκαετίες στην TV ενώ θεωρείται μία από τις πιο όμορφες κυρίες. Η Ελένη Μενεγάκη, που εδώ και χρόνια δεν έχει απαρνηθεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και ακολουθεί το δικό της στυλ, υπήρξε στις αρχές της καριέρας της σγουρομάλλα, καστανή και κάπως άχαρη λόγω των στιλιστικών της επιλογών.

Διαφήμιση

Το συμπέρασμα; Ο χρόνος για την Ελένη μας είναι ο καλύτερος φίλος.

Δεν έκρυψε ποτέ το πρόβλημα με την υγεία της που της κόστισε στο ξεκίνημα της καριέρας της! Φυσικά, δεν ήταν άλλο από τα παραπανίσια κιλά. Σήμερα, 22 μιλά πιο αδύνατη και με κορμί που πολλές θα ζήλευαν, η Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει: «Θέλω να σκίσω εκείνες τις φωτογραφίες.

Εκείνη την εποχή ήμουν στα χειρότερά μου. Μόλις είχα μάθει ότι έπασχα από θυρεοειδή και περπατούσα 4 ώρες την ημέρα από την Βάρκιζα στη Βούλα και ξανά επιστροφή στο σπίτι για να χάσω τα πρώτα κιλά». Περασμένα ξεχασμένα Έλλη μου!

Διαφήμιση

Έχοντας υπάρξει για χρόνια παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ακούσει κάθε πιθανό σενάριο για το αν και πόσες πλαστικές έχει κάνει.

Η αλήθεια πάντως είναι πως αρκεί μια γρήγορη ματιά στα φωτογραφικά άλμπουμ της Νατάσας για να καταλάβει κανείς πως οι διαφορές στο πρόσωπό της είναι μεγάλες. Τώρα αν το διαφορετικό μακιγιάζ και στυλ της εποχής δικαιολογεί αυτή τη μεταμόρφωσή, τι να πούμε κι εμείς;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μερομήνια 2022. Τα μερομήνια μίλησαν. Τι καιρό θα κάνει το 2022

Αλέξης Κούγιας για Ράδιο Αρβύλα: Τους ξεφτίλισε ξανά γιατι γελάει καλύτερα ο πιο έξυπνος