in

Κάτια Δέδε: Ποζάρει με το άσπρο μαγιό στην Κίμωλο και είναι μία οπτασία


Το μοντέλο Κάτια Δέδε γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα! Με την ομορφιά της κατάφερε να διαγράψει μία λαμπρή πορεία ως μοντέλο, να περπατήσει σε πασαρέλες και να λάβει μέρος σε πολλές φωτογραφήσεις. Παράλληλα κέρδισε και τίτλο πριν χρόνια στα καλλιστεία ενώ πλέον ασχολείται με τη φωτογραφία!

Όσοι δεν την ξέρατε από τον χώρο του μόντελινγκ την μάθετε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ANT1 η Φάρμα.

Όσο παρέμενε στο ριάλιτι του ANT1 έκλεψε τις εντυπώσεις και με το χαρακτήρα και την ομορφιά της αλλά και το αψεγάδιαστο σώμα της, αφού οι στιγμές που έκανε μπάνιο έγιναν viral.

Διαφήμιση




Η Κάτια Δέδε στην αρχή του πολέμου, με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, είχε κάνει μία δημοσίευση στο instagram αναφορικά με τους συγγενείς που έχει στην Ουκρανία οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα να αφήσουν τα χώματά τους και να έρθουν στην Ελλάδα! Ζούσαν στο Λβιβ μία πόλη που χτυπήθηκε λίγο μετά την έναρξη του πολέμου!

Η Κάτια Δέδε συνεχίζει τις διακοπές της και βρίσκεται στα μικρότερα Νησιά των Κυκλάδων! Από την Κίμωλο, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με λευκό μαγιό και κλέβει ξανά τις εντυπώσεις, τα σχόλια και τις αντιδράσεις των διαδικτυακών και μη φίλων!

Δείτε τα ενσταντανέ και θαυμάστε την όμορφη Ελληνοουκρανή

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Στο Ηρώδειο και στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα τραγουδά Μαρινέλλα

Κατερίνα Λιόλιου: Αδιανόητο – ΣΧΕΔΟΝ ΓYMNH στον καθρέφτη με ανύπαρκτη φούστα. Φωτογραφία