in

Ζέτα Μακρυπούλια: Αδημοσίευτη φωτογραφία κάτω από το τραπέζι με ανοιχτά πόδια και απο πάνω ο…

Η Ρούλα Ρέβη είναι, ίσως, η πιο δημοφιλής φωτογράφος των επωνύμων αφού οι περισσότεροι έχουν ποζάρει κατά περιόδους στο φακό της. Έτσι, λοιπόν, η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα κατά καιρούς αναρτά στα social media αδημοσίευτα στιγμιότυπα από διάφορες φωτογραφήσεις.

Τις περισσότερες φορές πρόκειται για clicks από πόζες που δεν δημοσιεύονταν στα περιοδικά τις οποίες ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό η φωτογράφος

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη της συνήθεια αυτή ξεκίνησε από μία φωτογράφηση της Ελένης Μενεγάκη. Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, η βασίλισσα της μικρής οθόνης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη, ενώ παράλληλα παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Κάλια Καστάνη.

Διαφήμιση

Κάποια από τις πόζες που δεν δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό, ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της φωτογράφου.

Παράλληλα, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε ακόμα περισσότερες αδημοσίευτες φωτογραφίες διάσημων Ελλήνων που έχουν ποζάρει κατά το παρελθόν στον φακό της, όπως του αγαπημένου της αλλά και της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε αυτή τη φωτογραφία είναι κάτω από το τραπέζι και από πάνω βρίσκεται ο Γρηγόρης Βαλτινός

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Γιατί ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ φοράει κάθε μέρα την ίδια μπλούζα;

ελενη χατζιδου

Ελένη Χατζίδου: Τι έχει ζήσει… Τσάκωσε πρωην της να ψήνει το ψάρι από τις 2 πλευρές