in

Χάλι Μπέρι: Όταν “μπήκε” στα χωράφια του Instagram και ανέβασε topless φωτογραφία

Χαλι Μπέρι

Η πασίγνωστη ηθοποιός δίνει μαθήματα για το πως να αποκτήσεις μερικούς χιλιάδες followers χωρίς να κάνεις τίποτα απολύτως παρά μόνο ένα ποστάρισμα. Χάρμα οφθαλμών το ξεκίνημά της πάντως.

Πρόκειται για τις λίγες εκείνες περιπτώσεις που με σιγουριά δε μπορείς να πεις για την ίδια ότι πρόκειται για “όνομα και πράγμα”.

H Halle Berry μόνο χάλι δεν είναι και το ίδιο ισχύει για την αισθητική της. Ενόσω άλλες -που ok, δε μοιράζονται το ίδιο επάγγελμα- κάνουν ό,τι μπορούν για να τραβήξουν την προσοχή των μέσων με συνεχόμενα posts προκλητικών τους στιγμών, λέγε με Kim δηλαδή, εκείνη ανακαλύπτει τον μαγικό κόσμο του instagram, σεμνά και ταπεινά. Εντάξει, και σέξυ, αλλά τόσο όσο και αφήνοντας αυτά που πρέπει στη φαντασία.

Διαφήμιση

Εννοείται πως με το πρώτο της post πριν μερικά χρόνια στο instagram “ανταμείφθηκε” με ουκ ολίγους followers, οι οποίοι την ώρα που γράφεται αυτό εδώ το κείμενο ξεπερνούν τις 220.000, ενώ την ίδια “πορεία” ακολούθησαν και τα likes και τα σχόλια.

Σήμερα έχει πάνω από 8.000.000 και όποτε έχει κέφια επαναλαμβάνει αυτή την πρώτη φωτογραφία

Όπως έκανε και πρόσφατα αλλά με όχι μεγάλυ επιτυχία καθώς το πλάνο ήταν απο πολύ μακριά και φυσικά δεν ενθουσίασε

Ανεβαίνοντας ξυπόλητη μια πανέμορφη σκάλα από τούβλα, η Χάλι δεν φορούσε τίποτα παρά ένα φαρδύ boyfriend τζιν που ήταν με μανσέτες στο κάτω μέρος. Με γυμνή την πλάτη της στην κάμερα η βραβευμένη με Όσκαρ κοίταξε πάνω από τον ώμο της με τα τονισμένα της χέρια να καλύπτουν στρατηγικά το στήθος της. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά και φαινομενικά φορούσε λίγο έως καθόλου μακιγιάζ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έκλεισε το Instagram της: Όταν η Μέγκαν Φοξ φορά ελάχιστα και τα πετάει… Πόσο σας έλειψε;

Πάουλα Λαμπαρέντας: Οι σαραντάρες έχουν διπλές τις χάρες και… βγάζουν τις καλύτερες selfie