in , ,

Φωτης Σεργουλόπουλος: Τόσο άνετος μ’ αυτό που είναι, που ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να πει τι ΕΙΝΑΙ. Τι λεει η Μαρία Μπακοδήμου

Φωτης Σεργουλοπουλος Μαρια Μπακοδημου

Μαρία Μπακοδήμου

O Φώτης Σεργουλόπουλος εδωσε μια συνέντευξη στην οποία έβγαλε τεράστιο θυμό για όλους γύρω του, ενώ θα μπορούσε να αφιερώσει αυτόν τον χρόνο μιλώντας για τη δική του χαρά. Τη δική του όμορφη, στρωμένη ζωή.
Αν η κακόμοιρη – όπως τη χαρακτήρισε – ο Φώτης Σεργουλόπουλος – ζωή των άλλων δεν τον είχε…ΝΙΚΗΣΕΙ, δεν θα αφιέρωνε ολόκληρη συνέντευξη καταγγέλοντας την!
Είπε πως δεν τον ενδιέφερε η γνώμη των άλλων, αλλά αυτούς ακριβώς, χαρακτήρισε με τόσα επίθετα. Δυστυχώς, μου φάνηκε τόσο…
λαβωμένος και ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ από τους άλλους. Φυσικά και έχει δίκιο. Για την πρόθεση του κόσμου! Την άκρατη επιθετικότητα! Την κριτική που ασκεί σε όλους, εκτός του…ιδίου.
Πραγματικά ο κόσμος είναι έτσι όπως τον περιέγραφε ο Σεργουλόπουλος, αλλά δεν ήταν καθόλου ειλικρινής παριστάνοντας τον ανεπηρέαστο! Όλα όσα έλεγε, έδειχναν το ακριβώς αντίθετο!!!
Αυτό φαίνεται ακόμα και στο ότι ενώ δηλώνει τόσο άνετος με τον εαυτό του και αναφέρθηκε ξανά σε «αυτό που είναι» αλλά μία ακόμα φορά, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να πει τι είναι!
Τι είναι ο Φώτης και κάποιους ενοχλεί και από ποιους ενοχλείται ο ίδιος; Αυτά τα κακόβουλα σχόλια που διαβάζει στα μίντια, γιατί δεν τόλμησε να τ’ αναφέρει, από τη στιγμή που μπήκε στη διαδικασία να τα σχολιάσει και να σχολιάσει μάλιστα έντονα εκείνους που τα κάνουν;
Είπε στη συνέντευξη περιγράφοντας ένα περιστατικό μ΄έναν φάνταρο, πως από τότε, ποτέ δεν ξαναφοβήθηκε στη ζωή του!
Γιατί φοβάται ν’ αναφέρει τι εννοεί; Πειράζει που δεν καταλάβαμε;
Δειτε εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Κατανόησέ με ή σε Καταβροχθίζω-ΘΟΑ-6

Κατανόησέ με ή σε Καταβροχθίζω: Θέατρο Valnut από τη θεατρική ομάδα Ανδρομέδα

ρικ πιτινο

Ρικ Πιτίνο: Εφτασε Αθηνα, Αυριο στο ΟΑΚΑ να δει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και…