in

Από τη Μαντόνα στη Νικόλ Κίντμαν: Οι τσιγκούνηδες σταρ

Οι αμοιβές τους είναι αστρονομικές αλλά οι περισσότεροι από τους σταρ έχουν καβούρια στην τσέπη. Και μπορεί στα διάφορα φιλανθρωπικά γκαλά για να κάνουν το κομμάτι τους δίνοντας κάποια ποσά, στην καθημερινότητά τους όμως φέρονται όπως ο Σκρουτζ Μακ Ντακ!

Η Νικόλ Κίντμαν, που θεωρείται μία από τις πιο καλά αμειβόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όταν βγαίνει έξω για φαγητό ή ποτό αφενός είναι πολύ ψυχρή, αφετέρου δεν φημίζεται για τα μεγάλα φιλοδωρήματά της. Μάλιστα υπήρξαν φορές που έφυγε «ξεχνώντας» να αφήσει κάτι και για τον σερβιτόρο. Η επιλεκτική αμνησία είναι χαρακτηριστική των τσιφούτηδων.

Το κασέ της Εύα Λονγκόρια στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» είναι πολύ μεγάλο. Όμως στην καθημερινότητά της υπολογίζει και το τελευταίο δολάριο. Η σέξι ηθοποιός σχολιάστηκε πολύ άσχημα, όταν πήγε να πάρει το υπερπολυτελές αυτοκίνητό της από το πλυντήριο αυτοκινήτων όπου το είχε αφήσει κι έδωσε πουρμπουάρ μόλις ένα δολάριο στο παιδί που το έπλυνε.

Διαφήμιση

Σκρουτζ και μεγάλος τζαμπατζής είναι και ο Έντι Μέρφι. Ο κωμικός ηθοποιός, σύμφωνα με αποκαλύψεις του προσωπικού πολυτελών εστιατορίων στα οποία συχνάζει, όχι μόνο δεν δίνει φιλοδώρημα, αλλά προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να μην πληρώσει το λογαριασμό κάνοντας χρήση της διασημότητας του.

Μεγάλη τσιγκούνα είναι και η Πάρις Χίλτον. Το πλουσιοκόριτσο μόνο όταν είναι με κόσμο και θέλει να κάνει εφέ δίνει φιλοδώρημα. Σε διαφορετική περίπτωση περιορίζεται σε μερικά δολάρια. Εκείνο όμως που θυμώνει περισσότερο το προσωπικό που την εξυπηρετεί δεν είναι η τσιγκουνιά της, αλλά το γεγονός ότι είναι ψηλομύτα και τους σνομπάρει επιδεικτικά.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, Μέριλ Στριπ, αρνείται να πληρώσει για κάτι που θεωρεί ακριβό, ακόμα και αν το θέλει πολύ. Συχνά εκνευρίζει τους φίλους της με την τσιγκουνιά της, ενώ φέρεται να έχει φύγει από εστιατόριο γιατί θεώρησε τσουχτερές τις τιμές.

Στη λίστα με τους έχοντες καβούρια στις τσέπες, συγκαταλέγεται και ο Τζακ Νίκολσον. Κάποια φορά είχε θελήσει να δει μία παράσταση, όταν όμως άκουσε την τιμή, ζήτησε να βγάλει… παιδικό εισιτήριο. Ο ταμίας βέβαια αρνήθηκε και ο σταρ έφυγε χωρίς τελικά να δει το έργο.

Και ο Μικ Τζάγκερ όμως δεν φημίζεται για το πόσο ανοιχτοχέρης είναι! Ο διάσημος τραγουδιστής έχει καβούρια στις τσέπες του, σύμφωνα με την πρώην γυναίκα του Τζέρι Χολ, η οποία αποκάλυψε πως τις ανάγκες του νοικοκυριού και των παιδιών τις κάλυπτε εξ ολοκλήρου εκείνη με τα δικά της λεφτά.

Και για το τέλος αφήσαμε τη no1 ποπ σταρ, τη Μαντόνα. Αν και ο τραπεζικός της λογαριασμός δεν ξέρει πόσα μηδενικά έχει, η τραγουδίστρια δεν δείχνει κανένα έλεος στα παζάρια της. Φήμες την ήθελαν να παζαρεύει επί 2 χρόνια την τιμή ενός σπιτιού, μέχρι να την κατεβάσει στα επίπεδα που εκείνη ήθελε για να το αγοράσει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σπάνιες Γαίες στην Ελλάδα: Πάνω απο 40 δισ. ευρώ από τις σπάνιες γαίες που βρίσκονται θαμμένες στο υπέδαφος

Η Γουάντα Νάρα, οι γόβες και το μπαούλο… Έκατσε πάνω και άνοιξε τα πόδια!