in

Σίντι Κρόφορντ: Φωτογραφία χωρις μακιγιάζ και ρούχα στο κρεβάτι της

Η Σύνθια Αν Κρόφορντ, γνωστή ως Σίντι Κρόφορντ, είναι Αμερικανίδα πρωην μοντέλο με σπουδαία καριέρα. Η επιτυχία της στο μόντελινγκ την έκανε μια διεθνή διασημότητα, που της έδωσαν ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη!

Είναι γεννημένη το 1966, σήμερα είναι 57 ετών και το ύψος της είναι 1,75. Για τέσσερα χρόνια υπήρξε παντρεμένη με τον Richard Gere και συγκεκριμένα το 1991 με το 1995 ε νώ από το 1998 με τον επιχειρηματία Ραντ Γκέρμπερ με τον οποίο έχουν δύο παιδιά τα Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ, και Πρίσλεϊ Γουόκερ Γκέρμπερ

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για καλό σκοπό πήρε η Σίντι Κρόφορντ και απαθανατίστηκε στο κρεβάτι της, μόλις ξύπνησε, δίχως ίχνος αμακιγιάριστη και δείχνει απλά υπέροχη, αποδεικνύοντας, ότι είναι φυσικά όμορφη.

Διαφήμιση

Την πρωτοβουλία πήρε για να υποστηρίξει τη την καμπάνια #wakeupcall της UNICEF που υποστηρίζει παιδιά της Συρίας που έχουν ανάγκη. Η Cindy ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram και πρότεινε τις εξίσου εκθαμβωτικές Κρίστι Τέρλινγκτον, την makeup artist Σόνια Κασούκ ‪και την Κασσάνδρα Γκρέι, ώστε να συμμετάσχουν στην ενέργεια. Ένα ακόμα supermodel που υποστήριξε την ενέργεια είναι η Ναόμι Κάμπελ, η οποία είναι επίσης, όμορφη φυσική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
κατερίνα καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε την να πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ πρώην της

«Λοιπόν τα νέα είναι καλά!»: Η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη αποκάλυψε τα νεότερα για τη μάχη του με τον καρκίνο