in ,

Ethiopian Airlines: Συγκλονίζει το Τελευταίο Μήνυμα Επιβάτη!

Μια νιόπαντρη Ινδή, η οποία σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα της Ethiopian Airlines είχε στείλει γραπτό μήνυμα στον σύζυγό της ότι θα του τηλεφωνούσε όταν θα προσγειωνόταν το αεροπλάνο, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης.Η Σίκα Γκαργκ, η οποία ταξίδευε για να συμμετάσχει στην ετήσια σύνοδο του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP), είχε παντρευτεί πριν από σχεδόν τρεις μήνες τον Σουμίγια Μπατατσαρίγια έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.
Ο Μπατατσαρίγια επίσης επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί της με προορισμό το Ναϊρόμπι, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε τα σχέδιά του και παρέμεινε στο Νέο Δελχί, έγραψε η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Times of India. Είχε μάλιστα αγοράσει και εκείνος εισιτήριο, αλλά το ακύρωσε γιατί του προέκυψε μια έκτακτη σύσκεψη.
«Επιβιβάστηκα και θα σου τηλεφωνήσω μόλις προσγειωθούμε», έγραψε η Γκαργκ στο σύζυγό της.
Αλλά προτού προλάβει να της απαντήσει εκείνος, χτύπησε το τηλέφωνό του και τον ενημέρωσαν για το αεροπορικό δυστύχημα, ανέφερε το δημοσίευμα.
Το ζευγάρι, που ζούσε στο Νέο Δελχί, είχε σχεδιάσει μάλιστα διακοπές μετά την επιστροφή της Γκαργκ από το Ναϊρόμπι.
Η πτήση των Αιθιοπικών Αερογραμμών 302 συνετρίβη έξι λεπτά μετά την απογείωσή της, σκοτώνοντας το σύνολο των 157 επιβαινόντων σε αυτή, ενώ προκάλεσε άμεσα συγκρίσεις με το αεροπορικό δυστύχημα του περασμένου Οκτωβρίου στην Ινδονησία, με την εμπλοκή ενός αεροσκάφους ίδιου τύπου.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί ο βαθμός κοινών παραγόντων του αεροπορικού δυστυχήματος της πτήσης 610 της Lion Air, με την συντριβή της πτήσης των Αιθιοπικών Αερογραμμών.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Αυτό είναι το πιο φρικιαστικό μέρος στο ορατό σύμπαν μας..Τι συνέβη εκεί πέρα???

ΦΥΣΙΚΗ: Πως η Κβαντική Φυσική Εξηγεί τα Ανεξήγητα Φαινόμενα