in

Φαίη Σκορδά: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αυτός είναι ο νέος της έρωτας. Υπάρχει φωτογραφία

H Φαίη Σκορδά έφυγε από το τοξικό για εκείνη περιβάλλον, του Γιώργου Λιάγκα και πλέον όλα δείχνουν ότι πηγαίνουν περίφημα!

Αν και η εκπομπή στον ΣΚΑΪ δεν σημειώνει πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο η Φαίη Σκορδά τα φέρνει στο κανάλι του Φαλήρου, αφού στα εμπορικά σκίζει και ως εκ τούτου η θέση της είναι εξασφαλισμένη!

Μάλιστα σε λίγους μήνες ξεκινάει και το survivor all-star οπότε θα στραφούν ακόμα περισσότερα βλέμματα προς τον ΣΚΑΪ

Διαφήμιση

Νέα σχέση για τη Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μετά από το χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα έφερε στη ζωή της έναν έρωτα στο πρόσωπο ενός νεότερου άνδρα που ασχολούνταν με το ιντερνετ.

Η σχέση κράτησε περίπου 2 χρόνια και πάνω που τη δημοσιοποίησαν, η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό και στον ΑΝΤ1 έφερε το χωρισμό της από αυτόν.

Το λες και κακή ενέργεια όλο αυτό!

Τώρα που η Φαίη Σκορδά άλλαξε στέγη, νιώθει ακόμα πιο ελεύθερη και για τα προσωπικά της αφού δεν υπάρχει η καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα κάτι που δημιουργούσε εντάσεις στις σχέσεις της όμορφης παρουσιάστριας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει ένα έντονο φλερτ ανάμεσα σε ένα 47χρονο επιχειρηματία και την παρουσιάστρια του πρωινού της τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η γνωριμία έχει γίνει μέσα από φιλικές παρέες και ένα στόμα που μίλησε μας αναφέρει ότι πρόκειται ουσιαστικά για προξενιό με τη σύγχρονη έννοια φυσικά.

Κάποιος κοινός γνωστός αποφάσισε να τους φέρει κοντά τους ενημέρωσε και το υλοποίησε.

Έχω αυτόν, να σου γνωρίσω αυτόν, κλπ, ξέρετε τώρα. Η Φαίη τον είδε σε φωτογραφίες έδωσε το Okay και κάποια στιγμή βρέθηκαν σε κοινή παρέα

Η Φαίη Σκορδά και ο επιχειρηματίας έχουν βρεθεί δύο με τρεις φορές η μία μάλιστα σε φιλικό σπίτι.

Άνθρωποι που ξέρουν μιλούν ότι μεταξύ τους υπάρχει χημεία και διάθεση για φλερτ και από τις δύο πλευρές.

Και μια πληροφορία μπόνους. Ο 47άχρονος κινείται στα Β.Π

Ιδιώτης Paparazzi έχει φωτογραφία με το ζευγάρι και αυτή τη στιγμή είναι στις διαπραγματεύσεις με ιστοσελίδες και περιοδικά να δώσει το υλικό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο ναύτης, ο Σκωτσέζος και το πλοίο που βυθίζεται…! Τρελό γέλιο

Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Η Σάσα Μπάστα αποκαλύπτει: Έχω πάρει 22.000 ευρώ μιά φορά για να…