in

Chaney Jones: Όλα όσα ξέρουμε για τη νέα κοπέλα του Kanye West – Σέξι και ψυχολόγος!

H 24χρονη influencer δεν διαθέτει μόνο πληθωρικές καμπύλες, αλλά και «κοφτερό» μυαλό

Αν και ο Kanye West έχει ακόμα ελπίδες ότι θα φτιάξει ξανά τον γάμο του με την Kim Kardashian, βγαίνει με μία άλλη πανέμορφη γυναίκα, η οποία μοιάζει απίστευτα πολύ με την εν διαστάσει σύζυγό του: το μοντέλο Chaney Jones.

Chaney Jones

Πέρα από το ότι η μελαχρινή καλλονή είναι ο κλώνος της σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» -πράγμα προφανές με την πρώτη ματιά-, υπάρχουν πολλά ακόμη για τη ζωή της, που μόλις μάθαμε.

Εκτός από όμορφη και σαγηνευτική, είναι και μορφωμένη! 

Διαφήμιση

Η  24χρονη μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση, αλλά και για το «κοφτερό» μυαλό της. Απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Delaware (στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ), αυτή τη στιγμή κάνει το μεταπτυχιακό της στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Wilmington.

Εργαζόμενο κορίτσι!

Η μελαχρινή καλλονή ειδικεύεται στην ψυχική υγεία. Αυτή τη στιγμή είναι η Chief Operating Officer του First State Behavioral Health, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Delaware και την Atlanta των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα κέντρο ψυχικής υγείας που βοηθά γονείς και παιδιά να ξεπεράσουν την κατάθλιψη, να διαχειριστούν το άγχος και το θυμό τους, να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία ένα διαζύγιο, να επουλώσουν τα ψυχικά τους τραύματα, να απεξαρτηθούν από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, να βρουν τα δυνατά τους σημεία και να αποκτήσουν, τελικά, μία υγιή ζωή με περισσότερη χαρά.

«Νιώθω ότι η συμβουλευτική και η συμπεριφορική ψυχοθεραπεία ωφελούν τους πάντες, τους βοηθούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Ανυπομονώ να εργαστώ ως ψυχοθεραπεύτρια» σημειώνει, μεταξύ άλλων, στο βιογραφικό της η Chaney Jones.

Chaney Jones

Διάσημοι και επιτυχημένοι επαγγελματικά άνδρες τρελαίνονται για πάρτη της!

Εκτός από τη σχέση της με τον Κanye West, η εκρηκτική influencer έχει διάσημους θαυμαστές, όπως τους DJ Khaled, T.I., Sean “Diddy” Combs.  Φυσικά, οι τρεις προαναφερόμενοι Αμερικανοί ράπερ την ακολουθούν στο Instagram.

Αντίγραφο της Kim Kardashian!

Oι πλούσιες καμπύλες, τα μαύρα μαλλιά, ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Chaney Jones θυμίζουν την Kim Κardashian και κανείς δεν διαφωνεί με αυτό. Παράλληλα, είναι προφανές ότι το στιλ της επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων Skims.

Κim Kardashian
Chaney Jones
Chaney Jones

Οι δύο σέξι γυναίκες έχουν φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες εμφανίζονται με παρόμοιο μπικίνι. Μάλιστα, η 24χρονη έχει εμφανιστεί με δερμάτινα ρούχα του οίκου Balenciaga, τα οποία είχε επιμεληθεί ο Kanye West για την 41χρονη πρώην του.

Kim Kardashian
Chaney Jones

Όπως αναφέρει το Page Six, πηγές ισχυρίζονται ότι ο Κanye West δεν έχε σοβαρή σχέση με την Chaney Jones, τονίζοντας ότι «αναμφισβήτητα γοητεύτηκε από την Jones λόγω της ομοιότητάς της με την Kardashian».

Κanye West – Chaney Jones

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Nina Dobrev: Περιηγηθείτε στο ισπανικό σπίτι των 20’s

paris jackson

Μόδα: Η τάση «Fairy Grunge» του TikTok είναι εμπνευσμένη από το “Twilight”