in

Βικτώρια Καρύδα: Γύρισε από διακοπές και το έριξε στη γυμναστική. Άριστη φυσική κατάσταση την ιδρώνει τη φανέλα

Η Βικτώρια Kαρύδα μπορεί να χρειάστηκε να περάσει από το my style Rocks για να γίνει πιο γνωστή στον κόσμο, στο χώρο του μόντελινγκ όμως με τίτλους Miss τουρισμός 2003 Miss Queen 2004 και Top Model international 2003 ήταν ήδη αρκετά γνωστή και έχει κάνει πολλά πραγματάκια στο χώρο τα οποία και άφησε πίσω όταν παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια.

Η ζωή βέβαια είχε μία άσχημη εξέλιξη για το όμορφο μοντέλο με τη δολοφονία του συζύγου της έξω από το σπίτι τους στη Βούλα αλλά η ίδια το ξέρει οτι πρέπει να συνεχίσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε:
«Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη.

Διαφήμιση

Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα»

Το νους υγιής εν σώματι υγιεί παίρνει σάρκα και οστά σε όλους τους ανθρώπους στις δύσκολες καταστάσεις αφού σώμα και πνεύμα λειτουργούν σε διαρκή αλληλεπίδραση και η Βικτώρια Καρύδα δείχνει να το αντιλαμβάνεται πλήρως

Γνωρίζει από την εμπειρία ότι φροντίζοντας το σώμα βοηθιέται το μυαλό

Οπότε επιστρέφοντας από τις διακοπές όπου άδειασε από πνευματική και σωματική κούραση ήρθε η ώρα για να φροντίσει αυτά τα δύο πολύτιμα για την ψυχική ισορροπία που κάθε άνθρωπος που πρέπει να είναι σε ισορροπία και το έριξε στη γυμναστική.

Και όταν η Βικτώρια Καρύδα κάνει γυμναστική τη φανέλα την ιδρώνει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κούκλα αστυνομικός γίνεται viral: Αριστερά η αστυνομικός δεξιά το μοντέλο του GNTM Αποθέωση στο Twitter

Γιώργος Μαζωνάκης: Για μπάνιο νύχτα στα νότια προάστια. Η Viral φωτογραφία με το μαγιό που έριξε το Instagram