in

Φαίη Σκορδά: Παραδίδει μαθήματα στιλ κομψότητας με tweed κοστούμι

Η Φαίη Σκορδά ξεχωρίζει για τις στιλιστικές της επιλογές, ενώ στην ψυχαγωγική εκπομπή της, στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», την βλέπουμε πάντα να φοράει μοντέρνα σύνολα, τα οποία κολακεύουν την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Παράλληλα, δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στο Instagram. Χθες μάλιστα στις 20/3 τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.088.000 followers της, όταν ανάρτησε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σικάτο, nude outfit, το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της.

Διαφήμιση

Αναλυτικότερα, η Σκορδά φόρεσε ένα άσπρο και μπεζ τουίντ κοστούμι. Κάποιος μπορεί να φανταστεί ένα τουίντ μπλέιζερ και σορτς να δείχνει αποπνικτικό, αλλά η Σκορδά του δίνει άλλο αέρα, ανανεώνοντας τη σιλουέτα του ντυσίματος.

Η Σκορδά φόρεσε μέσα από το μπλέιζερ ένα λευκό τοπ, με δαντέλα στο μπούστο. Αυτό που δίνει έξτρα λάμψη στο σύνολο είναι τα εντυπωσιακά κοσμήματα και συγκεκριμένα ο σταυρός που φοράει στο λαιμό της.

Τώρα, ολοκληρώνουμε λέγοντας ότι την Άνοιξη είναι καιρός να αφήσετε στην άκρη τα μαύρα και τα σκούρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και να προτιμήσετε τα λευκά και τα μπεζ. Άλλωστε, ένα λευκό ή nude κομμάτι με αξεσουάρ σε γήινα χρώματα, (όπως παπούτσια, τσάντα, ζώνη) μας προσδίδει πάντα φινέτσα και έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: ΧΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ. Έβγαλε τα 5 της παιδιά βόλτα αλλά όλοι κοιταζαν αυτή. Ο λόγος;

Kim Kardashian: Το outfit σε μεταλλικό, ασημί χρώμα που αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες