in

Megan Fox: Σοκάρει με σέξι λιλά φόρεμα για ένα χαλαρό δείπνο

Το επαγγελματικό ντύσιμο της Megan Fox πιθανότατα είναι αρκετά διαφορετικό από τα περισσότερα δικά μας. Σε τελική ανάλυση, συνήθως συνδυάζει κοστούμια παντελονιού με σουτιέν. Η ηθοποιός μόλις μας έδωσε ένα ακόμη μάθημα, για να μετατρέψουμε ένα επαγγελματικό ντύσιμο κατά τη διάρκεια της ημέρας σε μια σέξι νυχτερινή εμφάνιση.

Τη Δευτέρα, η Μέγκαν εθεάθη να πηγαίνει σε ένα δείπνο, με ένα σικ λιλά σμόκιν μίνι φόρεμα, το οποίο είχε διπλά φερμουάρ στη φούστα. Από αξεσουάρ, επέλεξε μια λεπτή ζώνη που περιλάμβανε μια μικροσκοπική τσάντα, ενώ από υποδήματα, πολύχρωμες γόβες με στρας.

Διαφήμιση

Τα μακριά σκούρα μαλλιά της ήταν σε χαλαρές μπούκλες και ολοκλήρωσε το σύνολο με έντονα ροζ χείλη και πράσινα νύχια.

Όταν δεν τρώει έξω, η ηθοποιός φαίνεται να είναι απασχολημένη στο σπίτι με τη νεότερη άφιξη στην οικογένειά της. Τη Δευτέρα, ο αρραβωνιαστικός της Μέγκαν, Machine Gun Kelly (Colson Baker), δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο γατάκι του ζευγαριού, τον Whisky.

«Καλωσορίζουμε τον Whisky στη συμμορία XX 🔪❤️», έγραψε ο MGK δίπλα σε μια συλλογή φωτογραφιών, που περιελάμβανε μια selfie της Μέγκαν, του ίδιου και της γατούλας. Ένα άλλο στιγμιότυπο τον δείχνει να κοιμάται στο κρεβάτι δίπλα στον Kelly, και η τελευταία εικόνα είναι ένα γλυκό βίντεο με το Whisky να προσπαθεί να πιάσει τα δάχτυλα του MGK.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Σαντορίνη ηλίοβασίλεμα

Όταν το γερμανικό Spiegel υποκλίνεται στην αβάσταχτη ομορφιά της Σαντορίνης

Γιάννης Κουκουράκης: Εύχεται «Καλό μήνα» και τρελαίνει τις θαυμάστριές του