in

Η Kylie Jenner δείχνει τους κοιλιακούς της και διαλύει το instagram – Φέτες

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner έκλεψε τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη κοιλιά της, την οποία επέδειξε φορώντας μαύρο αποκαλυπτικό sports bra και κολάν για την καμπάνια της εταιρείας sportswear Alo Yoga. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο.

Το 26χρονο αστέρι των social media επέλεξε ένα μαύρο, αποκαλυπτικό sports bra που αναδείκνυε τον κορμό και το πάνω μέρος του στήθους της, ενώ πόζαρε για τις λήψεις. Η influencer, που φημολογείται ότι είναι ακόμα ζευγάρι με τον ηθοποιό Timothee Chalamet, φορούσε επίσης κολάν που τόνιζαν τις καμπύλες στους γοφούς και τους μηρούς της.

Στην πρώτη φωτογραφία, τα μαλλιά της Jenner ήταν πιασμένα μισά, ενώ στη δεύτερη τα άφησε ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους της.

Διαφήμιση

Την προηγούμενη ημέρα, η επιχειρηματίας επέλεξε μια πιο glam εμφάνιση με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό της. Το τηλεοπτικό αστέρι reality φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο αναδείκνυε το πίσω μέρος του σώματός της, καθώς πόζαρε για τις φωτογραφίες.

Για περισσότερη λάμψη, η Jenner επέλεξε σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι. Τα σκούρα μαλλιά της ταίριαζαν τέλεια με το έντονο χρώμα του φορέματος.

Το εντυπωσιακό αυτό outfit φορέθηκε στα αποκαλυπτήρια του πρώτου αρώματος της Kylie Cosmetics, το “Cosmic Kylie Jenner”.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Jenner φάνηκε να κάνει μια αναφορά στο όνομα του νέου προϊόντος της εταιρείας της, καθώς χαρακτήρισε την εκδήλωση ως “εκτός κόσμου” (“out of this world”).

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η Jenner έχει επίσης περιγράψει το “γλυπτό μπουκάλι” του αρώματος ως “ένα έργο τέχνης από άλλο κόσμο”.

Η Kylie Cosmetics ιδρύθηκε αρχικά το 2014 και ήταν γνωστή ως Lip Kit by Kylie μέχρι το 2016. Η Jenner έχει συνεργαστεί με πολλά από τα αδέρφια της, όπως οι Kim και Khloe Kardashian, σε διάφορα προϊόντα της εταιρείας της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Diana Zagainova: Η αθλήτρια με το εντυπωσιακό άλμα και την viral selfie φωτογραφία με πράσινο μαγιό

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Τι διδάσκουν στις σχέσεις τους τα ζωδια του αερα;