in

Alessandra Ambrosio: Τα γενέθλια, η φωτογραφία με ανδρικό σώβρακο και το give away

Γενέθλια σήμερα για την Alessandra Ambrosio. Το γνωστό μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret κλείνει τα 41 της και το γιορτάζει με δωράκι για τους followers.

Ο πολύ γνωστός φωτογράφος μόδας Stewart Shining η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο έχουν εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο «Alessandra by Stewart Shining», το οποίο μοιράζεται ιστορίες 20 ετών με λήψεις μόδας από όλο τον κόσμο.

Με αφορμή τα γενέθλια της η Αλεσάντρα Αμπρόσιο κάλεσε διαδικτυακά τους ακόλουθούς να συμμετάσχουν με σχόλια σε ένα live θα γίνει μέσω διαδικτύου όπου θα μοιράσει 11 βιβλία και κάποια άλλα δώρα.

Διαφήμιση

Τα βιβλία θα κερδίσουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες ερωτήσεις όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Βραζιλιάνα καλλονή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε την ερώτησή σας την πιο κάτω δημοσίευση στο instagram και ποιος ξέρει μπορεί να σας κάνει και Follow.

Πάντως για τις ανάγκες του promotion, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στις δημοσιεύσεις που έκανε στο instagram με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, εμφάνισε μερικές από τις λήψεις του διάσημου φίλου της, με αυτή που σχολιάστηκε περισσότερο να είναι αυτή στην οποία εμφανίζεται με ένα ανδρικό εσώρουχο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ. Το αρχείο του Koolnews μίλησε. Φωτογραφίες για κάθε γούστο

Megan Fox: Εμφανίστηκε με φούστα που κάνει 32 ευρώ και γίνεται ΧΑΜΟΣ