in

Φαίη Σκορδά: Με σέξι, τζιν σύνολο, στέκεται έξω από ασανσέρ και σκανδαλίζει τον ανδρικό πληθυσμό

Εντυπωσιακό κορμί και όμορφο πρόσωπο διαθέτει η παρουσιάστρια

Γυναικάρα και κορμάρα είναι η Φαίη Σκορδά, αλλά ξέρει και πώς θα αναδεικνύει τη θηλυκή της πλευρά. Στην ψυχαγωγική εκπομπής της, στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», εμφανίζεται πάντα με μοντέρνα outfits, τα οποία κολακεύουν τη λεπτή σιλουέτα της.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς εργάζεται ως μοντέλο διάφορων εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων. Και το απόγευμα της Τετάρτης 16/3, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στη δημοφιλή, διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα υπέροχο και σέξι, ανοιξιάτικο τζιν σύνολο.

Διαφήμιση

Με αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, στέκεται σε ένα διάδρομο, έξω από την πόρτα του ασανσέρ, και είναι άκρως θελκτική. Το τζιν σύνολο, το οποίο αποτελείται από ψηλόμεση φούστα και top, κολακεύει το εντυπωσιακό κορμί της. Όσοι άνδρες τη συνάντησαν έξω από το ασανσέρ, πιθανότατα θα έχασαν τα λόγια τους.

Η διάσημη παρουσιάστρια κάνει νάζια για χάρη του φωτογραφικού φακού, επιδεικνύοντας τους γλουτούς της. Η φούστα, με το σκίσιμο στο μπροστινό μέρος και τα τέσσερα κουμπιά, αγκαλιάζει όμορφα τις καμπύλες της.

Το top αναδεικνύει το ντεκολτέ της, αφήνοντας σε κοινή θέα τα καλοσχηματισμένα χέρια της. Άκρως προσεγμένο είναι και το μακιγιάζ της, με το ροζ κραγιόν να δίνει όγκο στα χείλη της. Όσον αφορά το hair styling, τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν στους ώμους και την πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες.

Με αυτές τις τρεις φωτογραφίες, η Φαίη Σκορδά αποδεικνύει περίτρανα ότι θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Παρά τα 42 της έτη, διαθέτει γυμνασμένο και θηλυκό σώμα, το οποίο θα ζήλευαν 20άρες, το πρόσωπό της είναι φρέσκο και νεανικό και η επιδερμίδα της λάμπει.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kylie Jenner: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον τοκετό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το λιλά είναι ένα ονειρικό χρώμα, για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις