in

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία: Ραγδαίες εξελίξεις

μαντλιν μακαν

Όλοι θυμάστε και παρακολουθείτε τις εξελίξεις τόσα χρόνια σχετικά με την απαγωγή εξαφάνιση και όπως όλα δειχνουν δολοφονία της Μαντλίν Μακάν
Οι αρχές έχουν πιθανολογήσει αλλα σε ποσοστό 99% οτι η Μαντλίν με το χαρακτησριστικό σημάδι στο μάτι έχει δολοφονηθεί από ένα Γερμανό ύποπτο τον Κρίστιαν Μπρούκνερ
Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και πριν λίγες μέρες μια 23χρονη σήμερα κοπέλα….
αναγνώσισε στο πρόσωπο του Κρίστιαν Μπρούκνερ τον άντρα που της επιτέθηκε στην ίδια περιοχή κατά το ίδιο χρονικό διάστημα σε παραλία της Πορτογαλίας όταν ήταν 10 ετών και βρισκόταν στην παραλία Σαλέμα.
Ο Μπρούκνερ την απομόνωσε και άρχισε να τον παίζει μπροστά της πριν ο αδελφός και ο πατέρας της κοπέλας αρχίσουν να τον κυνηγούν, μην καταφέρνοντας ωστόσο να τον πιάσουν.
Η παραλία στην οποία συνέβη το περιστατικό, σύμφωνα με την 23χρονη πλέον Γερμανίδα, απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα από την Πράια Ντα Λουζ, όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν Μακάν, σε ηλικίας μόλις τριών ετών.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Βραστο αβγο

ΑΒΓΟ: Γιατί κάποια βραστά αυγά δε μπορείς να τα καθαρίσεις; ΜΕ ΑΥΤΟ το ΚΟΛΠΟ θα το κανεις ΑΚΟΠΑ

Βίκυ Σταμάτη: Το ευχαριστώ της Βίκυς Σταμάτη στους γιατρούς και νοσηλευτές που φροντίζουν τον Άκη Τζοχατζόπουλο!