in

Μπράντλεϊ Κούπερ: Έχει πλύνει πιάτο; Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε πριν γίνει διάσημος

«Βρισκόμουν στην κατώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας εκείνη τη περίοδο, κι έτσι σίγουρα άκουγα όλων των υπολοίπων τα παράπονα»

Μπράντλεϊ Κούπερ

Μπράντλεϊ ΚούπερΜε αφορμή την ταινία «Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά» (Burnt) ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε δώσει συνέντευξη για τον ρόλο του κορυφαίου σεφ που υποδύεται στην ταινία με συμπρωταγωνίστρια τη Σιένα Μίλερ.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ , ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε, ότι έχει εμπειρία, σε αυτό το ρόλο του σεφ γιατί στα 15 του δούλευε σε ελληνικό εστιατόριο και καθάριζε τραπέζια.

«Στα 18 μου έκανα όλη την προετοιμασία για τους σεφ, (την περίοδο) μεταξύ του λυκείου και του κολλεγίου…σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θαλασσινά…βρισκόμουν στην κατώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας εκείνη τη περίοδο, κι έτσι σίγουρα άκουγα όλων των υπολοίπων τα παράπονα», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Διαφήμιση

Έτσι αυτή η προηγούμενη εμπειρία του τον βοήθησε στα γυρίσματα της ταινίας:

«Αισθάνομαι πολύ άνετα στην κουζίνα, επομένως αυτό ήταν πολύ καλό. Θεωρώ ότι βοήθησε γιατί δεν είχαμε κάποιους να μας ντουμπλάρουν κι έτσι μαγειρεύαμε εμείς και ήταν μία λειτουργική κουζίνα».

Όσον αφορά την ταινία, ο Κούπερ υποδύεται τον σεφ Άνταμ Τζόουνς, ο οποίος εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών και του εκρηκτικού του χαρακτήρα, χάνει τα δύο αστέρια του Michelin στο εστιατόριό του στο Παρίσι.

Τη δεύτερη ευκαιρία θα αναζητήσει στο Λονδίνο μαζί με την ταλαντούχα sous chef, την Έλεν (την οποία υποδύεται η Μίλερ) και προσπαθεί να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο και να αποσπάσει και τρίτο αστέρι Michelin.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Γιάννης Σπαλιάρας

Τάσος Χαλκιάς: Η απίστευτη ατάκα για το Γιάννη Σπαλιάρα – Ποιες 4000 εγώ με το ζόρι έχω πάει με…

Μπιγιονσέ: Έτρεξαν να το μαζέψουν -Η άτυχη στιγμή που έκανε το στήθoς της να πρωταγωνιστεί παντου – Φωτογραφία