in

Ρία Αντωνίου: Όταν έπαιζε ΑΓΡΙΑ μπάλα με τον Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο. Αποκλειστική φωτογραφία

Ο Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως. Ο Μέγας Αλέξανδρος του ποδοσφαίρου! Αφού ο Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο σκόραρε παντού δεν θα μπορούσε να του ξεφύγει και η Ρία Αντωνίου.

Είναι από τις περιπτώσεις που η καλλίγραμμη καλλονή Ρία Αντωνίου καμαρώνει για το ποζάρισμα με εκπρόσωπο του ανδρικού φύλλου και όχι εκείνος για το ότι φωτογραφήθηκε μαζί της.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από «τσεκάρισμα» των προσωπικών λογαριασμών της Ρίας Αντωνίου και του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο instagram.

Διαφήμιση

Η «καuτή» Ελληνίδα συναντήθηκε pριν μερικά χρόνια σε εστιατόριο του Λος Άντζελες με τον παλαίμαχο επιθετικό και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ούτε βέβαια να ανεβάσει τη συγκεκριμένη εικόνα το instagram, εν αντιθέσει με τον «Μεγαλέξανδρο», που την ίδια περίοδο είχε φάτσα-κάρτα στο δικό του λογαριασμό τον εναγκαλισμό του με τον σούπερσταρ του NBA Στεφ Κάρι.

Βέβαια δεν ξέρουμε αν και ο ίδιος ο Ντελ Πιέρο είναι από τους Ιταλούς που… γοητεύτηκαν από το πανέμορφο μοντέλο, που πριν από μερικά χρόνια είχε πάρει μέρος στην ιταλική έκδοση του «Dancing with the Stars»…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κένταλ Τζένερ: Ποια ξαπλώστρα; Χύμα στην πετσέτα με μαγιό τραπεζομάντηλο πικ νικ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εγκυμοσύνη φέρνει και την πρόβα νυφικού πιο κοντά. Πότε ο γάμος