in

Η Όλγα Φουντέα ξαναχτυπά: Το ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ στον καθρέφτη και ΠΑΡΤΑΡΟΥΝΕ οι ΓΥΠΕΣ δυνατά τα τα τα. Τρελό γέλιο. Δες τη φωτογραφία


Κάθε ανάρτηση της Όλγας Φουντέα στο instagram και κάθε φωτογραφία της αποτελεί και μία ιδανική αφορμή για συγκέντρωση ευφάνταστων γυπαετών.

Οι γύπες μαζεύονται και ξεκινάνε να σχολιάζουν τη φωτογραφία προσφέροντας τρελό γέλιο!

Διαφήμιση

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις η Όλγα Φουντέα φόρεσε τα δαντελωτά της εσώρουχά και πόζαρε στο μπάνιο. Έγειρε το κορμί της προς τα εμπρός και τούρλωσε τα οπίσθια. Ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες του σώματος της και το πάρτι τον γυπαετών ξεκίνησε.

Πόλυ ωραίος φωτισμός κ όμορφη φωτογραφία, καλαίσθητη επαγγελματική φωτογράφιση σχολίασε κάποιος, ενώ άλλος γύπας ανέφερε οτι μπήκε για τη γάτα (σσ η Όλγα Φουντέα συχνά δημοσιεύει τη γάτα της)

Άλλος απόρρησε με το φωτισμό του μπάνου και ρώτησε, αφού ήθελε να μάθει αν είναι φυσικος απο παράθυρο ή εχει φωτισμο και ο καθρεφτης απάνω, για να λάβει την απάντηση οτι έχει φωτισμό ο καθρεφτης σε ημικυκλικό σχήμα κάτι σαν vanity mirror.

Φυσικά υπήρχε και ο θεούλης ο οποίος ρώτησε την Όλγα Φουντέα ευθέως πότε θα τη δούμε στο ονλι φανς.
(είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή όπου γυναίκες κυρίως, πουλάνε αισθησιακά και γυμνά βίντεο και φωτογραφίες τους και λαμβάνουν μηνιαία συνδρομή)

Υπάρχουν αρκετές Ελληνίδες σε αυτό και φυσικά η πρώτη διδάξασα η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Δείτε τη φωτογραφία που προκάλεσε η συγκέντρωση των γυπαετών

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: ΝΕΟ VIDEO. Ψοφάει για… σαμπάνια και σου το δείχνει με το δικό της τρόπο.

Τριπλή και δροσερή απόλαυση – Συνταγή για πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό σάντουιτς