Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Νοέ 23, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Έβρεξε και μαζί με τα κανονικά βγήκαν και τα… πιτσάκια «σαλίγκαροι»!
food

Έβρεξε και μαζί με τα κανονικά βγήκαν και τα… πιτσάκια «σαλίγκαροι»!

Στεφανία Καρρά
Last updated: 13 Φεβρουαρίου, 2024 12:47 μμ
Στεφανία Καρρά
Published: 13 Φεβρουαρίου, 2024
Share
SHARE

Λένε ότι όταν βρέχει βγαίνουν τα σαλιγκάρια. Ε, εμείς είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να βγάλουμε παραλλαγές αυτών(!), όπως τα… πιτσάκια «σαλίγκαροι» που θα κάνουν τις βόλτες τους στο στομάχι μας και θα μας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές σε συνδυασμό με μια μπυρίτσα ή ένα αναψυκτικό.  

Τι θα χρειαστούμε

  • 1 πακέτο σφολιάτα φρέσκια (2 φύλλα)
  • έτοιμη ή σπιτική σάλτσα τομάτας
  • 16 φέτες τυρί του τοστ
  • 16 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα για τοστ

Πως να τα φτιάξουμε

  1. Στρώνουμε δύο λαμαρίνες φούρνου με χαρτί ψησίματος. Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας πάνω στον πάγκο εργασίας. Ρίχνουμε κι απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας. Στρώνουμε πρώτα τις φέτες τυριού πάνω στο φύλλο. Μετά στρώνουμε τις φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλας.
  2. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό, σφικτά κατά μήκος και σουλουπώνουμε λίγο τις άκρες του μπαστουνιού που ετοιμάσαμε.
  3. Κόβουμε σε φέτες πάχους 1-2 εκατοστών και αραδιάζουμε στη λαμαρίνα.
  4. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο για 20’-25’ μέχρι να ροδίσουν καλά τα πιτσάκια.
Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΣτεφανία Καρρά
Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο stefania@koolnews.gr
Weather
16°C
Athens
few clouds
17° _ 15°
59%
4 km/h
Κυ
16 °C
Δε
17 °C
Τρ
17 °C
Τε
20 °C
Πε
19 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

food

Ψωμί με γάλα: Το έχεις δοκιμάσει; Αυτή είναι η κορυφαία συνταγή για ψωμί από τη Σερβία

3 Min Read
food

Μύρισε Μεσόγειος! Συνταγή για φιλέτο ψαριού με μαύρες ελιές και σάλτσα ντομάτας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

1 Min Read
food

Εορταστικό επιδόρπιο: Γιαούρτι με πορτοκάλι, κόκκινο κρασί και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς!

3 Min Read
food

Τριπλή και δροσερή απόλαυση – Συνταγή για πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό σάντουιτς

1 Min Read
food

Συνταγή: Πως θα φτιάξω vegan Μαγειρίτσα

2 Min Read
food

Συνταγή για κοτόπουλο με πατάτες από τον Έλληνα σεφ του Ομπάμα, Χρήστο Μπισιώτη

2 Min Read
food

T-bone στα κάρβουνα: Μπριζόλα με Φιλετο και θα αναφωνήσεις «T-bone είναι αυτό;»

1 Min Read
food

Συνταγή για μαγειρίτσα: Πεντανόστιμη και παραδοσιακή μαγειρίτσα για το πασχαλινό σας τραπέζι

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?