in

Εύκολο, νόστιμο και εντυπωσιακό: Μπριζόλα με τυρί σε… σάντουιτς! Το ξεσκέπαστο μπέργκερ

Δώστε στα πιάτα σας μια… δόση Αμερικής! Δημιουργείστε το δικό σας «ξεσκέπαστο» σάντουιτς με μπριζόλα και τυρί.

 

Τι θα χρειαστείτε:

• Ψωμάκια για μπέργκερ

• 2 πιπεριές κομμένες σε φέτες

• 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

• Ελαιόλαδο

• Τυρί μοτσαρέλα

• 450 γραμμάρια μπριζόλα

• Αλάτι

• Καρυκεύματα της αρεσκείας σας

Πως θα το ετοιμάσετε:

«Περάστε» το κρέας σας με αλάτι και καρυκεύματα και στη συνέχεια, το σοτάρουμε στο τηγάνι για περίπου 3-4 λεπτά. Βγάζουμε το κρέας και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Προσθέστε τα κρεμμύδια στο τηγάνι και το σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά, προσθέτοντας περισσότερο λάδι αν είναι απαραίτητο.

Κάντε το ίδιο και με τις πιπεριές. Στη συνέχεια, τοποθετείτε και πάλι το κρέας στο τηγάνι, κομμένο σε φέτες και στην κορυφή του μείγματος προσθέστε το τριμμένο τυρί. Βάλτε μία μεγάλη κουταλιά από το μείγμα μέσα στα ψωμάκια. Σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες ή με σαλάτα. Είστε έτοιμοι!

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nasos@koolnews.gr