in

Heidi Klum: Φορώντας κορμάκι και over the knee μπότες, επιδεικνύει τα ατελείωτα πόδια της

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram το supermodel

Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μοντέλα στον κόσμο είναι η Heidi Klum, καθώς διαθέτει εντυπωσιακό κορμί και πανέμορφο πρόσωπο, δύο πράγματα που οι επιτυχημένοι fashion designers χρειάζονται για να αναδείξουν τις δημιουργίες τους.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και από την προσωπική. Και την Δευτέρα 28/2, κόλασε, για ακόμα μία φορά, τους περισσότερους από 9.100.000 followers της, όταν δημοσίευσε έξι φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με ένα αστραφτερό και παράλληλα αποκαλυπτικό σύνολο Dolce and Gabbana.

Διαφήμιση

Το εκκεντρικό, αστραφτερό κορμάκι αγκαλιάζει τη λεπτή μέση και το στήθος της, ενώ φινέτσα της χαρίζει το oversized blazer.

Η παρουσιάστρια τoυ «Next Top Model της Γερμανίας» επέδειξε τα απίστευτα πόδια της, επιλέγοντας ένα ζευγάρι δερμάτινες, over the knee μπότες με λεπτό τακούνι και χορεύοντας πάνω στην πασαρέλα, η οποία είναι γεμάτη κομφετί.

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, η 48χρονη Γερμανίδα λικνίζει το κορμί της, χαμογελά και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Παράλληλα, έχει δώσει λίγο όγκο στα ξανθά μαλλιά της, ενώ το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους.

Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, η Heidi Klum βρίσκεται στο πλατό του φετινού «Germany’s Next Top Model», το οποίο προβάλλεται στην γερμανική τηλεόραση από τις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Φωτογραφία: Ο Δημήτρης Παπανώτας χρησιμοποίησε το φίλτρο που έκανε τη Μαντόνα 19 ετών

Maluma: Έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα, με ένα φαντασμαγορικό σόου