in

Anastasia Martzipanova: Μαγειρεύει, πίνει το κρασάκι της και βάζει το ποτηρι… Άσε που κάνει και τα μπλουζάκια να υποφέρουν

H Anastasia Martzipanova έχει λεπτό κορμό, αλλά πληθωρικά σημεία στο σώμα της, όπως το στήθος που προσπαθεί συνεχώς να ξεφύγει από τα ρούχα.


Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος προκαλεί εφίδρωση, τότε είναι λογικό το σώμα σου να φωνάζει ότι θέλει να βγει από τα ρούχα και να γεμίσει με κρύο νερό. Υπάρχουν Βέβαια και συγκεκριμένα μέρη του σώματος που έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να δροσιστούν.

Είναι αυτά που δημιουργούν κλειδώσεις ή καμπύλες. Το γυναικείο στήθος έχει πάντα ανάγκη να απελευθερωθεί από το σουτιέν και η Anastasia Martzipanova το κάνει συχνά.

Το μοντέλο από τη Ρωσία έχει κάτι αξιοπερίεργο. Παρά το γεγονός ότι το κορμί της είναι λεπτό, το στήθος και τα οπίσθια της δημιουργούν μια ωραία οπτική και πρακτική ανισορροπία. Ιδίως το στήθος της φαντάζει λες και τοποθετήθηκε άσχετα με την υπόλοιπη σωματοδομή.

Διαφήμιση

Οπότε είναι λογικό να τραβάει όλη την προσοχή, αφού αν για παράδειγμα η Anastasia Martzipanova φοράει ένα φόρεμα που να εφαρμόζει στο σώμα της, στην περιοχή του στήθους θα παρατηρείται ένα ξεχείλωμα. Γι΄αυτό κι εκείνη έχει μια διαρκή τάση να του δίνει έναν βαθμό ελευθερίας, χωρίς να το δείχνει ολόκληρο. Κάτι που είναι πολύ καλύτερο για την διέγερση της φαντασίας, σε σχέση με το full nudity.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Έμιλι Σίαρς

Έμιλι Σίαρς: Τα πιο «μπόμπα» προσόντα μπροστά σου. Η φωτογραφία που θα σε κάνει να σταματήσεις το σκρολ!

Από το 0 ως το 6 πόσο στρειτ είσαι; Η φίλη σου; Έχει πειραματιστεί σεξουαλικά με γυναίκα; Είσαι σίγουρος;