in

Winnie Harlow: Καυτή φωτογράφηση με ένα αποκαλυπτικό μαγιό

H Winnie Harlow έχει αναζωπυρώσει τον έρωτά της με τον Kyle Kuzma από τον Δεκέμβριο.

Πρόσφατα, η Γουίνι μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μερικές πολύ συναρπαστικές φωτογραφίες του ζευγαριού, κοντά σε μια άγνωστη παραλία την Πέμπτη, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους δυναμώνει.

Διαφήμιση

Το μοντέλο, 27 ετών, φαινόταν εκπληκτικό με ένα έντονο πορτοκαλί μαγιό, που αναδείκνυε το άφθονο ντεκολτέ και τα γυμνασμένα πόδια της. Παράλληλα, είχε ένα ασορτί πορτοκαλί καπέλο στο κεφάλι της.

Η Γουίνι ήταν γεμάτη από το κεφάλι μέχρι τα νύχια μέσα σε χρυσά κοσμήματα: Από βραχιόλια στον καρπό της, δαχτυλίδια μέχρι μια χρυσή ζώνη γύρω από τη μέση της.

Σε μια φωτογραφία κάθεται δίπλα στον Kyle, 26, ο οποίος έμεινε χωρίς πουκάμισο, δείχνοντας την εντυπωσιακή συλλογή από τατουάζ του. Ο Κάιλ φόρεσε ένα μαύρα μαγιό, ένα καπέλο Gucci και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Το πανέμορφο ζευγάρι πόζαρε μέσα σε ένα πλήθος εικόνων, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον και ξαπλώνοντας κάτω από τον ήλιο.

Οι δυο τους έβγαιναν για περισσότερο από ένα χρόνο, πριν από τον χωρισμό τους τον Αύγουστο. Ενώθηκαν ξανά τον Δεκέμβριο, για να δώσουν στον έρωτά τους μια ακόμη ευκαιρία.

Η Winnie άρχισε να βγαίνει με τον επαγγελματία μπασκετμπολίστα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τον Μάρτιο του 2020. Όταν εμφανίστηκε στο The Ellen Show, αποκάλυψε ότι ο αθλητής της είχε στείλει μήνυμα ένα χρόνο πριν, αλλά λόγω ενός σφάλματος δεν το είδε ποτέ.

«Ένα χρόνο αργότερα, στην κορυφή της καραντίνας, μου έστειλε ξανά», εξήγησε. Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Μετά από έναν μήνα μιλώντας στο FaceTime για 24 ώρες, κάθε μέρα, είπε, «Πρέπει να έρθεις στο Λος Άντζελες» και από τότε είμαι στο Λος Άντζελες.»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
twilight

Twilight: Η Ashley Greene ανακοίνωσε νέο podcast για το θρυλικό έπος

Heidi Montag: Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός τρώει ωμό κρέας «για το καλό της υγείας της» – Δείτε βίντεο