in

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Δεν έβγαλε μόνο τη βέρα από το δεξί αλλά και τα ρούχα. OΛΟΓYMNH στην μαύρη άμμο. Φωτογραφία

Χώρισαν η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο άντρας της, παραγωγός ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ με τον οποίον έχουν αποκτήσει πριν από περίπου ένα έτος έναν γιο και ο λόγος είναι οι απιστίες του Σεμπάστιαν!

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέκαθεν ανέβαζε πpoκλητικές φωτογραφίες σε όλα τα social media όπως το Twitter και το Instagram και αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα πού βγήκε οριστικά η βέρα από το δεξί.

Ήδη στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση που έκανε με τον γιο της Απολλο η καλλονή δεν φορούσε κανένα δαχτυλίδι

Διαφήμιση

Εν αναμονή λοιπόν των νέων φωτογραφιών της χωρισμένης Emily, η σημερινή φωτογραφία που ανασύραμε από το αρχείο είναι μία στην οποία είναι ξαπλωμένη πάνω σε μαύρη άμμο ή σε κάτι που μοιάζει με πυρίμαχο υλικό τύπου καουτσούκ.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μένει ολόγuμvn, όπως ακριβώς την μάθαμε τόσα χρόνια και ποζάρει με όλο τον αισθησιασμό και την χάρη.

Με τα χέρια της και την μαύρη άμμο καταφέρνει να καλύψει το πιο ποθητό στα μάτια των θαυμαστών της σημείο και να δούμε το στnθoς της μόνο περιφερειακά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

The Bachelor: Η Μαρίνα Λικμέτα του ριάλιτι γιορτάζει και κερνάει ΔΩΡΑΡΑ. ΔΙΠΛΗ απόλαυση τα προσόντα της στο πιάτο. Φωτογραφίες

Γουάντα Νάρα: Σελφάρει στο μπάνιο τα ολόσωμα και στην παραλία τα κορδονάτα τα μαγιό και σαγηνεύει