in

Λάουρα Νάργες: Ποιος Σαντιγκάι; Πρώτο ραντεβου χτες στο πάρκο με νέα παρέα

Η Λάουρα Ννάργες πριν από λίγο καιρό μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειας της τον μικρό Jack.

Ένα μικρό σκυλάκι το οποίο ονόμασε έτσι ο ανιψιός της εμπνευσμένος από τον Captain Jack Sparrow. Τον σκύλο τον βρήκε η Λάουρα Νάργες για την αδερφή της τον οποίον θα πάρει στο σπίτι της στη Γερμανία μόλις μεγαλώσει λίγο και ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα εμβόλια.

Διαφήμιση

Για όσους έχουμε ζώα ξέρουμε ότι αυτό είναι κομματάκι δύσκολο και η ίδια η Λάουρα δεν ξέρει αν θα καταφέρει να το αποχωριστεί. Να υπενθυμίσουμε ότι η Λάουρα είναι γατομαμα και έχει σπίτι της γάτα.

Το κουτάβι θέλει να πάει να την πειράξει αλλά η γάτα ως κυρίαρχη του σπιτιού του αγριεύει με αποτέλεσμα να μην τα είχε αφήσει ποτέ μόνα τους χωρίς επίβλεψη.

Χθες ήρθε η ώρα για την πρώτη τους βόλτα στο πάρκο και με χαρά η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου σχολίασε χαρακτηριστικά:

Η πρώτη μας βολτούλα με τον Cookie αγκαλίτσα – ναι, αλλάξαμε όνομα τελικά! Πόσο ευγενική και καλή ψυχή είναι δεν περιγράφεται! Κάνουμε μόνο αγαπούλες και νάζια.
Και με την Σίσι μου καλά τα καταφέρνει… Βασικά ο μικρός θέλει να παίζει συνέχεια μαζί της και εκείνη ως αφεντικίνα του σπιτιού και γενικά του σύμπαντος απλά τον σνομπάρει

Αλλά είμαι σίγουρη πως μία μέρα θα αγαπηθούν πολύ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
επιθεση με βιτριολι εικονα ιωαννα παλιοσπυρου

Επίθεση με Θειικό Οξύ: Η 36χρονη ακόμα απολαμβάνει να βλέπει την εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Δημήτρης Γραμματίκας: Ο Ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του στην Πάτρα