in

Ολίβια Κούλπο: Αυτά είναι τα μαγιό της – Μία βασίλισσα ομορφιάς με επιχειρηματικό πνεύμα

Η Ολίβια Κούλπο, γεννημένη στις 14 Μαΐου 1992 στο Rhode Island των ΗΠΑ, στέφθηκε Miss USA το 2012 και Miss Universe το 2012, φέρνοντας στο προσκήνιο την εκθαμβωτική ομορφιά και την ευφυΐα της.

Μετά την θητεία της ως Miss Universe, η Κούλπο ασχολήθηκε με το modeling, συνεργαζόμενη με διάσημους οίκους μόδας όπως Ralph Lauren, Tommy Hilfiger και Victoria’s Secret.

Διαφήμιση

Παράλληλα, η Κούλπο δημιούργησε το δικό της brand ρούχων, Olivia Culpo Clothing, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Εκτός από την καριέρα της στη μόδα, η Κούλπο έχει δειγματίσει και τις υποκριτικές της ικανότητες, συμμετέχοντας σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Πρόσφατα, η Κούλπο μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τη δική της συλλογή μαγιό, “Olivia Culpo Swim”.

Φορώντας τα κομμάτια της συλλογής, η Κούλπο μαγνήτισε τα βλέμματα, αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων από τους followers της.

Η Κούλπο αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς, καθώς συνδυάζει με επιτυχία την ομορφιά, την ευφυΐα και το επιχειρηματικό πνεύμα.

Η Ολίβια Κούλπο, με την αστείρευτη ενέργεια και το πνεύμα της, αποτελεί μια δυναμική παρουσία στον κόσμο της μόδας και του lifestyle. Η συλλογή μαγιό της αντικατοπτρίζει το κομψό και θηλυκό στυλ της, ενώ παράλληλα αγγίζει ένα ευρύ κοινό.

Είναι βέβαιο πως η Κούλπο θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τα μελλοντικά της βήματα, χαράσσοντας τη δική της μοναδική πορεία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ηλιοκαμένη και λαμπερή από τη Χαβάη βγάζει selfie με μαγιό και σου λεει χάι

Πριν τον ύπνο: Αυτή η απλή μέθοδος θα σας κάνει να ξυπνάτε με τέλεια επιδερμίδα