Φαγητό: Τι να κάνετε αν πέσει πολύ αλάτι στο φαγητό

αλατι φαγητο

Όσο έμπειροι κι αν είστε στη μαγειρική, κάποια στιγμή μπορεί να έχετε ένα ατύχημα και να πέσει στο φαγητό παραπάνω αλάτι απ’ ότι θα έπρεπε με κίνδυνο να καταστρέψει όλη του τη γεύση.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε…
Αν το αλάτι έπεσε την ώρα που μαγειρεύετε και το φαγητό δεν είναι ακόμη έτοιμο, δοκιμάστε να ρίξετε μέσα στην κατσαρόλα μια πατάτα. Αφού την ξεφλουδίσετε, ρίξτε την ολόκληρη μέσα στο φαγητό, όσο αυτό μαγειρεύεται. Μόλις κλείσετε το…

μάτι της κουζίνας, βγάλτε την. Το άμυλο που περιέχει η πατάτα απορροφά με έναν… μαγικό τρόπο το περιττό αλάτι.

Αν το φαγητό σας είνα ήδη έτοιμο και μαγειρεμένο, ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μια φέτα ξερό ψωμί και αφήστε τη μέσα για περίπου δέκα λεπτά. Έπειτα, όταν περάσει το δεκάλεπτο βγάλετε την, προσθέστε λίγο νερό και ανακατέψτε. Θα διαπιστώσετε ότι η γεύση του είναι σαν να μην έπεσε ποτέ περισσότερο αλάτι.

Εμεις πιστευουμε οτι ΔΕΝ δουλευει αλλα αν καποιοι δεν εχετε αλλη επιλογη΄δοκιμάστ το

παυλος παπαδοπουλος

Power of Love: Δεν ειναι ΨΕΜΑ. Ο Παυλάρας αρχίζει ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ. Που θα παει. Τι θα κανει η Μαρία Μπακοδήμου

Τι φανερώνει για την υγεία σας ο μήνας στον οποίο γεννηθήκατε;