in

Παρατήρηση από γείτονα για διατάραξη κοινής ησυχίας δέχτηκε η Τραϊάνα Ανανία – Η αποστομωτική απάντησή της

Το χθεσινό βράδυ η τραγουδίστρια τραγουδούσε και γελούσε με φίλους στο σπίτι της – Η φασαρία ενόχλησε τον γείτονά της

Παρατήρηση για διατάραξη κοινής ησυχίας δέχτηκε από γείτονά της η Τραϊάνα Ανανία και εκείνη έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram το σημείωμα που της άφησε ο ενοχλημένος γείτονας: «Τραϊάνα, είναι η τελευταία φορά που κάνεις φασαρία έως τις 3, όπως χθες το βράδυ. Την επόμενη φορά θα καλέσουμε την αστυνομία» γράφει ο γείτονας στο ραβασάκι-παρατήρηση, τονίζοντάς της ότι την επόμενη φορά θα ειδοποιήσει την αστυνομία.

To ραβασάκι του γείτονα

Η Τραϊάνα Ανανία, ωστόσο, δεν μασάει και θεωρεί πως ο γείτονας ενοχλήθηκε επειδή εκείνη περνούσε καλά κι όχι επειδή έκανε φασαρία. Όπως υποστηρίζει η καλλονή, το 90% των ανθρώπων σήμερα φοβούνται να ζήσουν, να χαρούν και βρίσκονται βυθισμένοι στη δυστυχία. Έτσι, ενοχλούνται από όποιον βιώνει ευτυχισμένες στιγμές.

Διαφήμιση

«Πλέον οι άνθρωποι δε φοβούνται τον θάνατο, αλλά φοβούνται τη ζωή. Επιτίθενται σε ό,τι θυμίζει χαρά, ζωή και ευτυχία. Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ δεν τους ενοχλεί, γιατί συμβαδίζει με την δική τους και τους είναι οικεία κατάσταση. Τι θέλω να πω…

Στη πολυκατοικία μου καθημερινά ακούγονται υστερικές φωνές από μία τύπισσα, η οποία τσιρίζει στα γατιά της, ακούγονται μπαμ και μπουμ (πετάει αντικείμενα και χτυπάει-χτυπιέται whatever) μαλώνει στα τηλέφωνα ή live, στριγκλίζοντας όλες τις ώρες. Αυτό γίνεται 12 χρόνια στην πολυκατοικία μου, κάθε μέρα, ασταμάτητα. Αυτηνής δεν της λένε τίποτα οι γείτονες, γιατί σου λέει “άστην, είναι τρελή, μην πάω και μπλέξω”.

Χθες, εγώ έκανα φασαρία, επειδή περνούσα καλά και το γλεντούσα. Η φασαρία μου ήταν μουσική και γέλια. Δεν ήταν ούτε βρισίδια, ούτε γαμοσταυρίδια, ούτε κατάρες, όπως ακούμε από αυτήν τη γυναίκα κάθε μέρα. Το τονίζω το κάθε μέρα.

Εμείς, χθες, τραγουδούσαμε μέχρι αργά το βράδυ, επειδή ήταν ΑΡΓΙΑ και γενικότερα το χιόνι μας ξύπνησε την ανάγκη να είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι. Είχα να κάνω κάτι τέτοιο ένα χρόνο τώρα.

Βρήκα αυτό κάτω από την πόρτα μου σήμερα και το έκανα pin πάνω στο ψυγείο μου. Το έγραψε ένας γείτονας που κάθετε όλη μέρα σπίτι του και ούτε καν δουλεύει το πρωί, να πεις ότι το ξενύχτι του κόστισε.

Εγώ το βλέπω σαν μία απόδειξη και ταυτόχρονα πιστοποίηση πως ακόμα είμαι μία γλετζού, που του δίνω και καταλαβαίνει, πως το σπίτι μου είναι μία φωλιά μουσικής και μοιράσματος και δεν έχω υποταχτεί στο ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, όπως το 90% των ανθρώπων.

Και ναι, αν είναι να με συλλάβουν για ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΗΣΥΧΙΑΣ, ΧΑΡΑ ΜΟΥ! 🎉🌈💜 Άκου εκεί είναι η τελευταία φορά …. #γλετζού» σημειώνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Τραϊάνα Ανανία

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μόδα: Αυτές είναι οι 10 τάσεις που θα είναι παντού την άνοιξη

Καίτη Φίνου: «Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»