in

Ελένη Τσολάκη: Το μποτάκι με διχρωμία στη σόλα που έχει λατρέψει

Είναι η εποχή όπου τα μποτάκια κυριαρχούν σε όλες τις εμφανίσεις μας, από την ώρα που θα πάμε στην δουλειά μέχρι την έξοδο με τις φίλες μας. Το σωστό όμως μποτάκι είναι το κλειδί.

Τα μποτάκια προσφέρουν άνεση και στυλ, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού έχουν πλέον εξελιχθεί σε statement κομμάτι και οι επιλογές στην αγορά είναι κυριολεκτικά άφθονες.

Διαφήμιση

Στους εγχώριους stars, η Ελένη Τσολάκη προτιμά τα μποτάκια με διχρωμία στη σόλα. Η παρουσιάστρια πόσταρε στο Instagram δύο εκκεντρικές στιλιστικές της εμφανίσεις, με μπότες όπου η σόλα ήταν σε neon κίτρινη απόχρωση.

Στην πρόσφατη φωτογραφία, η Τσολάκη φόρεσε τις συγκεκριμένες trendy μπότες, με ανοιχτόχρωμο ψηλόμεσο τζιν και μαύρο cropped φούτερ. Από πάνω, φόρεσε ένα oversized blazer στην ίδια νέον κίτρινη απόχρωση, μαζί με μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Σε μια παλαιότερη εμφάνιση, προτίμησε να συνδυάσει το must have παπούτσι με ένα total μαύρο σύνολο, δίνοντας έμφαση στα αγαπημένα της παπούτσια. Με μια μίνι φούστα και μακρυμάνικη μπλούζα, επέλεξε ένα μπλέιζερ από πάνω.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Φορώντας σούπερ μίνι φούστα και μπότες από πούπουλα, επέδειξε τις τέλειες αναλογίες της

Γελάει ο κόσμος: Με κινέζικα λάστιχα στον πόλεμο στην Ουκρανία οι Ρώσοι. Viral Φωτογραφία