in

Τάμτα: Δυναμική παρουσία στην συγκέντρωση για την Ουκρανία

Η συγκινητική ανάρτησή της

Tο πρωί της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα μια συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό.

Η συγκέντρωση έλαβε χώρα έπειτα από κάλεσμα των γυναικών από την Ουκρανία, που διαμένουν στη χώρα μας, με κύριο και επείγον αίτημα να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και οι πολεμικές επιχειρήσεις από την Ρωσία στην χώρα τους.

Διαφήμιση

Παράλληλα, το παρών τους έδωσαν αρκετοί celebrities, όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Αποστόλης Τότσικας, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου αλλά και η Τάμτα.

Την Τάμτα συνόδεψαν η μητέρα και η κόρη της, καθώς όλη αυτή η κατάσταση τους έφερε μνήμες από τον πόλεμο στη Γεωργία, τη χώρα καταγωγής τους. Μάλιστα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου στην σημερινή διαδήλωση. Με το ίδιο πάθος για τον ίδιο λόγο…Όπως όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο» έγραψε.

Είμαστε όλοι το ίδιο σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι με την κατάσταση, δίνοντας όλες τις θετικές μας σκέψεις και δύναμη προς την Ουκρανία. Μακάρι οι εχθροπραξίες να τελειώσουν σύντομα.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ισλάμ και Δύση: Συνύπαρξη ή αλληλεξόντωση;

Οι ερευνητές κατέληξαν: Αυτό ήταν το μυστικό του Χίτλερ για να μαγεύει το ακροατήριο